Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Για το… 13άρι

Χωρίς Γκουγκούδη, Καλί, αλλά με Δόρη, Σαμαρά ο Απόλλων Πόντου στη Δράμα.

Για το… 13άρι

Ένα αήττητο σερί 12 αγωνιστικών μετρά ο Απόλλων Πόντου και η επιδίωξή του για τη διεύρυνση στα 13 ματς ευελπιστεί να μην αποδειχτεί γρουσούζικη. Οι «κοκκινόμαυροι» δοκιμάζονται την Τετάρτη (25/04) στη Δράμα απέναντι στη Δόξα, σε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες εξαιτίας της κόντρας των δύο ομάδων.

Ο Απόλλων Πόντου έχει αρκετά κίνητρα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δεν είναι μόνο η τονωτική ένεση που θα του δώσει πιθανό θετικό αποτέλεσμα, αλλά παράλληλα θα πάρει προβάδισμα για ένα καλύτερο πλασάρισμα. Όσο για τις απουσίες, εκτός πλάνων του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έμεινε ο τιμωρημένος Καλί και ο Γκουγκούδης.

Ο Σαμαράς επιστρέφει από τιμωρία, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στο πλάνο ο νεοαποκτηθείς Δόρης.

Η αποστολή: Λόπεθ, Καλογεράκης, Σαμαράς, Καπίας, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Λιόνης, Δόρης, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Τσεμπερίδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Βλαχομήτρος, Μπρίτο, Χασομέρης, Κυβελίδης, Ηλιάδης.