Έδωσε 1.000 εισιτήρια στον Ηρακλή
Ο Αγροτικός Αστέρας παραχώρησε 1.000 εισιτήρια στον Ηρακλή.
Τη δυναμική συμπαράσταση των οπαδών του θα έχει ο Ηρακλή στο ματς του Σαββάτου (28/03) με τον Αγροτικό Αστέρα. Η διοίκηση της ομάδας του Ευόσμου έκανε γνωστό ότι παραχωρεί 1.000 εισιτήρια των 10 ευρώ τα οποία οι φίλοι των «κυανόλευκων» μπορούν να τα προμηθεύονται από την Παρασκευή (27/03) και τα γραφεία του Αγροτικού Αστέρα, όπως και το Σάββατο (28/03) από το εκδοτήριο της Θύρας 2 (επί της 28ης Οκτωβρίου).
H ΠΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε σχετικά:
«Ολοκληρώθηκαν τα μέτρα τάξης για την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο όπου τον Ηρακλή εκπροσώπησε ο κ. Μάκης Σαρλής υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας. Όπως συμφωνήθηκε οι οπαδοί του Ηρακλή θα έχουν στην διάθεση τους το πέταλο του γηπέδου του Ευόσμου με τα εισιτήρια να είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια, ενώ από την διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας έγινε σαφές ότι και στην κεντρική θύρα θα μπορούν να βρεθούν φίλοι του Ηρακλή, με τα εισιτήρια και της θύρας αυτής να είναι διαθέσιμα επίσης στα εκδοτήρια.
Μάλιστα χαρακτηριστικό του καλού κλίματος και της συνεργασίας μεταξύ των δύο ΠΑΕ είναι το γεγονός ότι δεν θα υπάρξουν «νεκρές ζώνες» και ότι στην κεντρική θύρα θα φιλοξενηθούν φίλοι και των δύο ομάδων. Οι οπαδοί του Ηρακλή θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν άλλη μια φορά στην πράξη το άδικο του μέτρου της απαγόρευσης των μετακινήσεων με την παρουσία τους και την συμπεριφορά τους στο γήπεδο του Ευόσμου».


