Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Επιβεβαιώνει για Ηρακλή ο Πηρούνιας

Ο άλλοτε πρόεδρος του Εθνικού υπογραμμίζει πως η συμπαράστασή του στον Σπύρο Παπαθανασάκη και τον «Γηραιό» είναι δεδομένη

Επιβεβαιώνει για Ηρακλή ο Πηρούνιας

Με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο θέλησε να κλείσει το θέμα που αφορά τη φημολογία περί ενασχόλησής του με τον Ηρακλή ο Νίκος Πηρούνιας, επιβεβαιώνοντας όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού αφού τόνισε πως συνδέεται με φιλία ετών με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, υπογράμμισε ότι η συμπαράστασή του στους «κυανόλευκους» είναι δεδομένη.

Αναλυτικά στην γραπτή τοποθέτησή του αναφέρει: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας σε ανακριβή και παραπληροφορηθέντα δημοσιεύματα και ιστοσελίδες δηλώνω ξεκάθαρα τα έξης:

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κ. Παπαθανασάκης Σπύρος είναι προσωπικός μου φίλος παλαιόθεν. Συμπαραστάθηκα στην επιλογή του στην προσπάθεια του στόχου του , στην ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ της αγαπημένης ομάδος ΗΡΑΚΛΗΣ με τις όποιες μικρές δυνάμεις και την εμπειρία μου προς την επίτευξη του στόχου του.

Η ιστορική ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ πρέπει να αναδιοργανωθεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι μεγάλες ομάδες μεγάλες ομάδες ΔΕΝ ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ και δημιουργούνται με δανεικούς παίκτες . Σέβονται και τιμούν τους αντιπάλους τους εφόσον και αυτοί ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ εκφράζονται εμπράκτως με την ίδια ΓΝΩΣΙΟΤΗΤΑ εντός και εκτός γηπέδου.

Ο στόχος της Ευρωπαϊκής προοπτικής είναι ορόσημο και στόχος σε όλη την Ανοδική πορείας της ομάδος. Η συμπαράσταση και η συμμετοχικότητα μου σε αυτήν την στόχευση του φίλου μου και κατά συνέπεια στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ. Με εκτίμηση Νίκος Πηρούνιας».

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ