Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Επιστροφές στον Φωκικό

Κατά το 1/3 έχει επιτευχθεί ο στόχος του Φωκικού, τον οποίο έθεσαν οι άνθρωποι της ομάδας πριν από το ματς με τον Βύζαντα.

Επιστροφές στον Φωκικό

Να κατακτηθούν δηλαδή εννέα βαθμοί στις αναμετρήσεις με τους Μεγαρείς, τη Γλυφάδα και τον Αστέρα Μαγούλας. Το πρώτο ματς στέφθηκε από επιτυχία. Εύκολα και απλά το 4-0 σε βάρος του Βύζαντα, στροφή τώρα στην αναμέτρηση με τη Γλυφάδα. Την Τρίτη (10/12) προπόνηση έκανε ένα γκρουπ έξι-επτά παικτών, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στις επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας της Άμφισσας. Οι υπόλοιποι δεν πήγαν στο γήπεδο, είχαν ρεπό.
Για τον αγώνα που ακολουθεί ο Γιώργος Κούτσης θα έχει ξανά στη διάθεσή του τούς Άλλα Άλμπι και Γιώργο Θέο, που εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους. Από εκεί και πέρα άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει.