Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Ενοχλήσεις και ο Γιοσανγκίμ

Δεν συμπληρώνει 18αδα ο Αιγινιακός ενόψει του αγώνα με τον Αχαρναϊκό

Ενοχλήσεις και ο Γιοσανγκίμ

Αρκετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Αιγινιακού, Γιάννης Βλάχος, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (04/06, 17:00) απέναντι στον Αχαρναϊκό, για την 33η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, κατά την διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (02/06), ο Εφρέμ Γιοσανγκίμ ένιωσε ενοχλήσεις στον έξω πλάγιο. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί κατά την διάρκεια της ημέρας, όσο και στην προπόνηση του Σαββάτου (03/06) και τότε θα αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής (04/06).

Να θυμίσουμε πως εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Σκραπάρας Ζούρκος, Τοπαλίδης, Μήλιος, Αντωνιάδης και ο τιμωρημένος Παπουτσογιαννόπουλος, κάτι που σημαίνει πως ο Αιγινιακός δεν συμπληρώνει 18αδα, ενόψει του αγώνα με τον Αχαρναϊκό.

[googlead][/googlead]