«Ένα παιχνίδι, μία κατηγορία»
Κάλεσμα στον κόσμο του Τυρνάβου, μέσω facebook, απευθύνει η διοίκηση εν όψει της συνάντησης με τον Εθνικό Σερρών.
Ο Τύρναβος αντιμετωπίζει την Κυριακή (5/4) τον Εθνικό Σερρών με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να μπει στα πλέι άουτ και να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.
Η διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ ζητάει τη συμπαράσταση των διλάθλων στη συνάντηση με τους Μακεδόνες, όπως φαίνεται και από την ακόλουθη ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook: «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΑ PLAY OUT.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ “ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ” ΓΙΑ ΝΑ ΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!!».


