Ελλιπής στο Αιγίνιο
Οι Αμαραντίδης, Καλί, Λιόνης, Μιλοσάβλιεφ έμειναν εκτός αποστολής του Απόλλωνα Πόντου.
[googlead][/googlead]
Σε μία δύσκολη έδρα, αυτή του Αιγινιακού δοκιμάζεται την Κυριακή (26/11, 15:00) ο Απόλλων Πόντου. Οι «κοκκινόμαυροι» έχουν στόχο να κατακτήσουν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, αλλά καλούνται να το κάνουν, έχοντας πολλές ελλείψεις.
Ο Μπρίτο μπορεί να μπήκε στην αποστολή, όμως εκτός έμειναν εν τέλει οι Αμαραντίδης, Καλί, Λιόνης και Μιλοσάβλιεφ. Για τον τελευταίο, πάντως, δεν είχε αναφερθεί πρόβλημα τραυματισμού, οπότε οι λόγοι αποκλεισμού του προφανώς είναι αγωνιστικοι.
Στη διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είναι οι: Λόπεθ, Καλογεράκης, Καπίας, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Γκουγκούδης, Δαλιανόπουλος, Βεργώνης, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Φάμπιο, Μπρίτο, Χασομέρης, Κυβελίδης, Ντούνγκα, Προκοπίου – Λεσσές.


