Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Έφεση για τον Παρασκευόπουλο

Εκδικάζεται την Τετάρτη (20/7) η έφεση του Παναιγιαλείου για τον Χρήστο Παρασκευόπουλο

Έφεση για τον Παρασκευόπουλο

Ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων θα βρεθεί την Τετάρτη (20/7, 17:00) ο Παναιγιάλειος για τον Χρήστο Παρασκευόπουλο. Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» δεν έχει δίπλωμα προπονητή UEFA Pro και είχε τιμωρηθεί από το Πρωτοβάθμιο Όργανο της Football League με ανάκληση διπλώματος για έξι μήνες και ο σύλλογος με πρόστιμο 3.000 ευρώ. Ο Παναιγιάλειος κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης και ελπίζει σε μείωση της ποινής τόσο για τον Παρασκευόπουλο όσο και το πρόστιμο.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων:

Την Τετάρτη 20/7/2016 και ώρα 17:00 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με την υπόθεση:

-ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΓΙΑΛΕΙΟΣ κατά της υπ΄αρ. 106/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου FOOTBALL LEAGUE.