Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Δύο γκολ, τρία δοκάρια

Επιβεβαίωση για Γκρόσιο στη Σπάρτη. Νίκη (2-0) απέναντι στον Απόλλωνα Ξηροκαμπίου.

Δύο γκολ, τρία δοκάρια

Πολλές χαμένες ευκαιρίες είχε η Σπάρτη στο πρώτο τεστ προετοιμασίας που έδωσε την Κυριακή (27/08) απέναντι στον Απόλλωνα Ξηροκαμπίου. Οι «κυανέρυθροι με γκολ των Μπέλη, Γουόρντεν νίκησαν 2-0, ενώ είχαν και τρία δοκάρια.

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Παναγιώτου, Μακροστέργιος, Ευαγγέλου, Τσιμότζι, Παπασάββας, Μπέλης, Γκρόσιος, Φουρτάδο, Ρούμπος. Έπαιξαν και οι: Τρακάκης (Αστρουμπάλ), Γραικός, Νιάρος, Γουόρντεν, Παναγιωτόπουλος.

Επιβεβαίωση με Γκρόσιο

Το FL News πρώτο σας είχε ενημερώσει σχετικά με τον δανεισμό του Παναγιώτη Γκρόσιου από τον Αστέρα Τρίπολης. Η Σπάρτη επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ και ανακοίνωσε: «Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του μέσου Παναγιώτη Γκρόσιου με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο νεαρός άσος πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναρκαδικό. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Θέμα χρόνου, τέλος, είναι η ανακοίνωση απόκτησης του Αργύρη Μπαρέττα.

[googlead][/googlead]