Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Διορία δύο ημερών

Εντός 48 ωρών πρέπει να απαντήσουν οι παίκτες του Άρη αν θα παραμείνουν. Ποιοι είναι σίγουροι.

Διορία δύο ημερών

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές για το μέλλον το δικό τους και της ομάδας μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που έφεραν τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης στη Γ’ Εθνική.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί σημειώνοντας πως πλέον τα πράγματα είναι καλύτερα για την ομάδα και παράλληλα ζήτησε από όλους να ξεκαθαρίσουν εντός δύο ημερών αν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Άρη ή όχι.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, θετικά στην πρόταση παραμονής θα απαντήσουν οι Σανιά, Ν’ Λουντούλου, ενώ σίγουροι θεωρούνται οι Λιόνης, Καπνίδης. Πιθανή θεωρείται η συνέχεια της συνεργασίας με τους Ψυχογιό, Λεμονή, Λιόλιο, ενώ αντίθετα ο Τσιάρας μάλλον θα αποχωρήσει, όπως και ο Γκόλιας.