Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCH
CENTER
9η Αγωνιστική
  • Νίκη ΒόλουΑν. Καρδίτσας 21 FT
  • Νέστος Χρυσ.Πανθρακικός 13 FT
  • ΑΕΛΟλυμπιακός Β' 21 FT
  • Ελλάς ΣύρουKallithea 10 FT
  • ΠανιώνιοςΠανσερραϊκός 50 FT
  • ΠΑΟΚ Β'Ζάκυνθος 11 FT
  • Αστέρας Β'ΠΑΣ Πύργος 11 FT
  • ΜαρκόΑπ. Καλαμαριάς 20 FT

Πρόστιμα σε τρεις ΠΑΕ

Πρόστιμα σε τρεις ΠΑΕ

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή για Αναγέννηση Καρδίτσας, Νίκη Βόλου και Ελλάς Σύρου.

Με πρόστιμα τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, Νίκη Βόλου και Ελλάς Σύρου. Ο γενικός αρχηγός της ΑΣΑ, Ανδρέας Πασπαλιάρης τιμωρήθηκε με 1.500 ευρώ και αποκλεισμό δύο αγωνιστικών για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Αστέρα AKTOR B. Ο αναλυτής της Ελλάς Σύρου, Λουκάς Βιταλιώτης τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές αποκλεισμό και 125 ευρώ πρόστιμο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β.

Σε ό,τι αφορά στη Νίκη Βόλου, θα πληρώσει 1.000 ευρώ για τη ρίψη αντικειμένου στο θεσσαλικό ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«ΑΡ.ΑΠΟΦ. 195/2026
ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΣΠΑΡΙΑΛΗ

Δικάζει με παρουσία των πειθαρχικά ελεγχομένων. Δέχεται ότι τελέσθηκε η πειθαρχική παράβαση που περιγράφεται στις διατάξεις του άρθρου 10 παρ. 1 β) σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, από τον εκπρόσωπο της «Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 – 2025 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» Ανδρέα Πασπαλιάρη.

Επιβάλλει στον Ανδρέα Πασπαλιάρη χρηματική ποινή, ύψους χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ.

Επιβάλλει στον Ανδρέα Πασπαλιάρη ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια γηπέδων στα οποία διεξάγονται αγώνες της Superbet League 2, δύο (2) αγωνιστικών ημερών (εκ των οποίων η μία έχει ήδη εκτιθεί, συνεπώς δεν πρέπει να εκτελεστεί), εκτελούμενη άμεσα από τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης. (αγώνας της 4.10.2026 με την ΠΑΕ ASTERAS AKTOR B’)

ΑΡ.ΑΠΟΦ. 198/2026
ΠΑΕ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Δικάζει με απουσία της πειθαρχικώς ελεγχόμενης ΠΑΕ. Απαλλάσσει την πειθαρχικώς ελεγχόμενη ΠΑΕ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης προπονητή στο Φύλλο Αγώνα της 5.10.2026.

ΑΡ.ΑΠΟΦ. 196/2026
ΠΑΕ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ
ΛΟΥΚΑΣ ΒΙΤΑΛΙΩΤΗΣ

Δικάζει με παρουσία των πειθαρχικά ελεγχομένων. Δέχεται ότι τελέσθηκε η πειθαρχική παράβαση που περιγράφεται στις διατάξεις του άρθρου 10 παρ. 1 δ) σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, από τον αναλυτή της «Ελλάς Σύρου ΠΑΕ» Λουκά Βιταλιώτη. Επιβάλλει στον Λουκά Βιταλιώτη χρηματική ποινή, ύψους εκατόν είκοσι πέντε (125) ευρώ. Επιβάλλει στον Λουκά Βιταλιώτη ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια γηπέδων στα οποία διεξάγονται αγώνες της Superbet League 2, τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών (εκ των οποίων η μία έχει ήδη εκτιθεί, συνεπώς δεν πρέπει να εκτελεστεί), εκτελούμενη άμεσα από τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης. (αγώνας της 5.10.2026 με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β΄)

ΑΡ.ΑΠΟΦ. 197/2026
ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δικάζει με παρουσία της ελεγχόμενης ΠΑΕ. Δέχεται ότι η ελεγχόμενη ΠΑΕ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτήν πειθαρχική παράβαση της ρίψης από φίλαθλό της αντικειμένου που κατά την κοινή πείρα δεν ήταν πρόσφορο, κατά κανόνα, να προκαλέσει σωματική βλάβη προσώπου, νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, η οποία δεν είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή ή την προσωρινή αναστολή έναρξης του αγώνα εκ μέρους του διαιτητή, όπως προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 15 παρ. 3 Ι) α) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Επιβάλλει στην ελεγχόμενη ΠΑΕ για την ανωτέρω πειθαρχική παράβαση, χρηματική ποινή ύψους χιλίων (1.000) ευρώ. (αγώνας της 3.10.2026 με την ΠΑΕ Α.Ε.Λ.)».