Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Καμία ενημέρωση…

Οι εμπλεκόμενες ΠΑΕ στην υπόθεση Ντουρμισάι δεν ενημερώθηκαν ούτε την Τρίτη (07/03) σχετικά με την εκδίκαση των καταγγελιών.

Καμία ενημέρωση…

Την ενημέρωση ότι οι καταγγελίες των ΠΑΕ ΟΦΗ, Άρη κατά του κύρους του αγώνα Λαμία – Σπάρτη θα εκδικάζονταν την Πέμπτη (09/03) είχαν οι νομικοί των εμπλεκόμενων ομάδων. Ωστόσο, έως και την Τρίτη (07/03) το απόγευμα δεν υπήρξε η παραμικρή ενημέρωση από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Stoiximan.gr Football League.

Τόσο η πλευρά της Λαμίας, όσο και αυτή των Άρη, ΟΦΗ έχουν κάνει γνωστό ότι επιθυμούν την εκδίκαση το συντομότερο δυνατό, αλλά σχεδόν 20 ημέρες μετά τις καταγγελίες – ενστάσεις, δικάσιμος δεν έχει οριστεί. Πλέον οι νομικοί εκπρόσωποι των ΠΑΕ πιθανολογούν ότι ο αθλητικός δικαστής θα συνεδριάσει την προσεχή εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι σε ανάλογη υπόθεση αντικανονικής συμμετοχής πέρυσι, το ματς Πανελευσινιακός – Απόλλων Σμύρνης διεξήχθη στις 28 Μαρτίου και δικάσιμος είχε οριστεί για τις 7 Απριλίου. Έπειτα από μία αναβολή, ο αθλητικός δικαστής την εκδίκασε στις 14/04.