«Τεράστιες προσπάθειες η SL2»
Η αναφορά του Μάκη Γκαγκάτση στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.
Συνέντευξη στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης και εξήρε το προεδρείο της Super League 2 για τις προσπάθειες αναβάθμισης του νέου πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, είπε για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία:
«Η Super League 2 κάνει μεγάλες προσπάθειες. Ηταν ένα πρωτάθλημα υποβαθμισμένο για πολλά χρόνια. Φέτος θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο 16 ομάδων, με τρεις ομάδες Β, δύο να ανεβαίνουν και τέσσερις να πέφτουν. Θα είναι πολύ δυνατό και θα έχει στήριξη περισσότερων επενδυτών.
Μιλάμε για ιστορικές ομάδες που βρίσκονται, είτε στη Super League 2, είτε στη Γ’ Εθνική. Δεν υπάρχουν επενδυτές γιατί είναι πολύ δύσκολο να ανέβει μία ομάδα. Βλέπουμε την Ξάνθη, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον Πανθρακικό, την Παναχαϊκή…».


