Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Δεδικασμένο τροφικής δηλητηρίασης»

Η Καβάλα προσκόμισε στον αθλητικό δικαστή 10 ιατρικές γνωματεύσεις τροφικής δηλητηρίασης που δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β.

«Δεδικασμένο τροφικής δηλητηρίασης»

Μία από τις 47 εκκρεμότητες στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι το παιχνίδι ΠΑΟΚ Β – Καβάλα που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, ο ΑΟΚ είχε δηλώσει αδυναμία συμμετοχής λόγω τροφικής δηλητηρίασης ποδοσφαιριστών του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, του μόνου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που παρακολούθησε τη διαδικασία, στην εκδίκαση της υπόθεσης στον αθλητικό δικαστή την Τετάρτη (12/01) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν απούσα. Η Καβάλα διά του νομικού, Τάκη Μπιλίρη ανέφερε:

«Παρουσιάστηκε έκτακτο πρόβλημα σε 10 ποδοσφαιριστές από τους 16 που είχε το ρόστερ τότε. Προσκομίζω γνωματεύσεις από δημόσιο νοσοκομείο. Δεν ήταν δυνατόν ν’ αγωνιστούμε στο παιχνίδι. Εξάλλου, υπάρχει και δεδικασμένο με το παιχνίδι Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Βόλου που δεν είχε διεξαχθεί τον περασμένο Μάιο και διατάχθηκε ο επανορισμός του».