Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT
Ξεκλειδώνεις 520 δώρα* χωρίς κατάθεση με το promo code BOO520.ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δεν χαιρέτησα κανέναν…»

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε στο flnews για το μέλλον του στον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Δεν χαιρέτησα κανέναν…»

Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Football League με το επιβλητικό 0-5 κόντρα στον Πανσερραϊκό και έκλεισε με θετικό τρόπο μια χρονιά την οποία πάντως οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα θέλουν να ξεχάσουν, από τη στιγμή που για ένα… ερασιτεχνικό λάθος (χρησιμοποίηση 6 αλλοδαπών στο ματς με τον Πανελευσινιακό) χάθηκαν οι ελπίδες ανόδου. Μέσα στις επόμενες μέρες, από εκεί και πέρα, θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή.

Ο Γιώργος Βαζάκας, που καθοδήγησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στα τελευταία έξι παιχνίδια, μίλησε στο flnews και ανέφερε: «Μίλησα με τη διοίκηση μέσα σε άριστο κλίμα, τους παρουσίασα το πλάνο μου για τη νέα σεζόν ώστε να βγούμε πρωταθλητές και να αλλάξουμε κατηγορία. Η μόνη μου διαφωνία μαζί τους ήταν στην τοποθέτηση τεχνικού διευθυντή στην ομάδα. Θεωρώ ότι η παρουσία του προπονητή καλύπτει τα πάντα μέσα στα αποδυτήρια.

Μου είπαν ότι σε δύο μέρες θα αποφασίσουν αν συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, ή όχι. Ούτε χαιρέτησα κανέναν, ούτε με χαιρέτησε κανένας. Την Πέμπτη στις 10.30 θα έχουμε την τελευταία συνάντηση με τους παίκτες και θα πάρουν το καλοκαιρινό τους πρόγραμμα».

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ