Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Δεν ήταν τόσο εύκολο»

Ο Γιώργος Λάμπρου τόνισε πως η νίκη του Ηρακλή Ψαχνών δεν ήταν τόσο εύκολη, όσο δείχνει το 3-1 και χρειάζεται δουλειά για ανάλογη συνέχεια.

«Δεν ήταν τόσο εύκολο»

Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών μίλησε για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του και ζήτησε να συνεχίζουν όλοι με τον ίδιο ρυθμό, ανεξάρτητα από το καλό ξεκίνημα:

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια δυνατή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν αυτοσυγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ήταν πειθαρχιμένοι και η απόδοση τους κυμάνθηκε σε υψηλά επόπεδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν ήταν τόσο εύκολο, όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται να δώσω συγχαρητήρια στους φιλάθλους που μας ακολούθησαν και πιστεύω πως τους αποζημιώσαμε. Κάναμε μια ωραία αρχή, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και τη δουλειά μας. Τα κεφάλια θα πρέπει να παραμείνουν κάτω».