«Δεν δικαιούται τίποτα…»
Άδικη η ήττα του Εθνικού Σερρών σύμφωνα με τον Αλέξη Αλεξίου.
Χωρίς φάση επικράτησε η Ζάκυνθος του Εθνικού Σερρών σύμφωνα με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Αλέξη Αλεξίου. Όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:
«Είχαμε την ατυχία σήμερα στο ζέσταμα να έχω δυο παίκτες που πάθανε προσαγωγό. Ο Μπλέντι και ο Κρουσταλλέλης. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Προσπαθήσανε πάρα πολύ. Κάναμε δυο τρεις φάσεις να ισοφαρίσουμε. Η Ζάκυνθος νομίζω σήμερα δεν δικαιούται τίποτα. Δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια ευκαιρία. Φάγαμε ένα γκολ από στημένο. Δεν κινδυνέψαμε στην συνέχεια και θεωρώ ότι ήταν αδικία που χάσαμε αυτόν τον αγώνα.
Εγώ είμαι μια μέρα που ήρθα στην ομάδα. Έχει νέα παιδιά που έχουν όρεξη για δουλειά. Μείνανε εφτά παιχνίδια, αλλά πιστεύω θα τα πολεμήσουμε. Οι παίκτες έδωσαν την ψυχή τους, αλλά δυστυχώς σήμερα δεν δικαιούταν η Ζάκυνθος να κερδίσει το παιχνίδι. Το κέρδισε από εμπειρία. Δεν έχω κανένα παράπονο, θα παλέψουμε για να γλιτώσουμε τον υποβιβασμό».
O Μπλέντι Μούτσα ανέφερε:
«Παίζαμε ένα κρίσιμο παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο και σε μια έδρα που λίγες ομάδες έχουν περάσει. Είχαμε σκοπό να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά όπως και στον προηγούμενο αγώνα δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση νωρίς. Παρόλα αυτά και σημειωτέον και τα προβλήματα που είχαμε στο ζέσταμα, η ομάδα προσπάθησε να πετύχει έστω την ισοφάριση και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πλέον κοιτάμε τον επόμενο αγώνα».
Πηγή: zante-sport


