Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Ζέσταμα στο… αεροπλάνο!»

Αντί της αναβολής του αγώνα Διαγόρας - Ξάνθη η διοργανώτρια αλλάζει την ώρα διεξαγωγής.

«Ζέσταμα στο… αεροπλάνο!»

Λύση για τη διεξαγωγή του αγώνα Διαγόρας – Ξάνθη βρήκε η διοργανώτρια αρχή, όμως την ταλαιπωρία οι Ακρίτες δεν θα την αποφύγουν. Η Super League 2 μεταθέτει κατά 1,5 ώρα τη σέντρα, προκειμένου να αποφύγει αλλαγή προγράμματος και στο ποδοσφαιρικό τμήμα έλεγαν ότι θα κάνουν ζέσταμα στο… αεροπλάνο.

Η ακριτική ΠΑΕ ως γνωστόν δεν μπορούσε να πετάξει το πρωί της Τρίτης (16/02) από την Αλεξανδρούπολη για την Αθήνα και από εκεί για τη Ρόδο. Και όχι μόνο αυτή, αλλά και ο διαιτητής. Παρόλα αυτά ουδεμία σκέψη για αναβολή και διεξαγωγή του ματς έστω την Πέμπτη (17/02) υπήρξε. Η Ξάνθη γύρισε στη βάση της, μετέβη στη Θεσσαλονίκη για διανυκτέρευση και το πρωί θα επιδιώξει να αναχωρήσει για την πρωτεύουσα, εάν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Η πτήση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη Ρόδο είναι στις 13.00, καιρού επιτρέποντος (το βράδυ της Τρίτης έπνεαν ισχυροί άνεμοι στη Ρόδο), γι’ αυτό η λίγκα μετέθεσε, χωρίς να το ανακοινώσει, τη σέντρα για τις 16.30 αντί τις 15.00. Η δυσαρέσκεια στην Ξάνθη είναι μεγάλη και όπως έλεγαν μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα κάνουν ζέσταμα στο… αεροπλάνο για το παιχνίδι με τον Διαγόρα, αφού είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις.