Ξανά στο +3 η Βέροια
Η ομάδα της Ημαθίας νίκησε 1-2 τον ΑΟ Τρίκαλα και βρέθηκε εκ νέου στο +3 από τη δεύτερη ΑΕΛ.
Η Βέροια νίκησε εκτός έδρας τα Τρίκαλα με 2-1 για την 22η αγωνιστική της Super League 2 και βρίσκεται ξανά στο +3 από τη δεύτερη ΑΕΛ.
Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 8′ με σουτ του Πασά. Στο 54′ ο Πέλκας έβγαλε τη σέντρα και από κοντά ο Ελευθεριάδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ για τους Θεσσαλούς, αφού στο 59′ ο Μούργος με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Περλέσι. Το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους και η Βέροια πανηγύρισε το τρίποντο.
Οι γηπεδούχοι που έχουν εγκαταλειφθεί από τη διοίκηση Αϊβάζογλου το πάλεψαν όσο μπορούσαν και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους οπαδούς.
ΤΡΙΚΑΛΑ – ΒΕΡΟΙΑ 1-2
Σκόρερ: 54′ σουτ Ελευθεριάδης – 8′ σουτ Πασάς, 59′ σουτ Μούργος
ΤΡΙΚΑΛΑ (Ηλίας Καλογιάννης): Περλέσι, Νιάρος, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Κεγαχιάς, Ελευθεριάδης, Πέλκας, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος (89′ Γκοβίνας), Ευθυμίου (38′ λ.τρ. Μυλόπουλος, 72′ λ.τρ. Μανίσογλου).
ΒΕΡΟΙΑ (Αλέξανδρος Βεργώνης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (90′ Μπλέτσας), Μούργος (90′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (82′ Κάτσε), Φοφανά (64′ Πόζογλου), Πασάς (90′ Καπνίδης).
Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Μπαλτάς, Οικονόμου (Αχαΐας)





