Πρώτη απώλεια στην Αγυιά
Τα Χανιά έμειναν στο 2-2 με την Παναχαϊκή και με 2 ακόμα πόντους «κλειδώνουν» παραμονή.
Την πρώτη απώλεια στα πλέι άουτ είχαν την Κυριακή (30/03) τα Χανιά. Έμειναν στο 2-2 με την Παναχαϊκή στην Αγυιά, όμως θέλουν 2 ακόμα πόντους για να οριστικοποιήσουν την παραμονή. Όσο για τους Αχαιούς; Αφού αγωνιστικά δεν δείχνουν ικανοί για τη σωτηρία, θα την κυνηγήσουν δικαστικά, εάν βέβαια τερματίσουν 7οι.
Η κρητική ομάφα προηγήθηκε στο 21′ με τον Ιωαννίδη και οι Κοκκινόμαυροι ισοφάρισαν στο 63′ με τον Ζαμόρα. Τα Χανιά βρήκαν δεύτερο γκολ με τον Παπαδόπουλο στο 89′, αλλά η Παναχαϊκή ένα λεπτό αργότερα βρήκε ξανά δίχτυα με τον Ταβάρες και απέσπασε τον πόντο.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΧΑΝΙΑ 2-2
Σκόρερ: 63′ σουτ Ζαμόρα, 90′ σουτ Ταβάρες – 21′ σουτ Ιωαννίδης, 89′ σουτ Παπαδόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Στογιάνοβιτς, Μασούρας, Τασουλής (46′ Μαδριγάλ), Ζαμόρα (78′ Νικολετόπουλος), Κολτσίδας, Μπεϊτία (78′ Κυρσανίδης), Καστεγιάνο, Καραγιάννης, Ταβάρες, Γιοκέ (83′ Χαλκιαδάκης), Ελευθεριάδης (69′ Λάζαρης).
ΧΑΝΙΑ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Μπάτζιος, Μαρότα, Παπαδόπουλος, Μουνάφο, Λεμονής (77′ Κυριακίδης), Τσέλιος (87′ Λιάτσος), Μανουσάκης (69′ Κόλα), Ιωαννίδης (77′ Πινακάς), Μπαστιάνος (87′ Γκοράνοφ).
Διαιτητής: Ματσούκας (Ευβοίας)
Βοηθοί: Κλεπετσάνης (Κορίνθου), Μπάλας (Τρικάλων)





