Παραμένει… κάστρο!
Ο Αγροτικός Αστέρας νίκησε 1-0 τον Αιγινιακό, διατηρώντας το απόλυτο στην έδρα του!
Οι Σταχυοφόροι έφτασαν το «6×6» στον Εύοσμο, κατέκτησαν το τρίποντο κόντρα στον Αιγινιακό και συνεχίζουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τεγούσης στο 72’.
Παιχνίδι κέντρου έγινε στο πρώτο μέρος στο γήπεδο του Ευόσμου, με τον Αιγινιακό ωστόσο, να έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου. Στο 39’, ο Ζγκούρη, που ήταν και πρωταγωνιστής των επιθέσεων των φιλοξενούμενων, σούταρε στην κίνηση και ο Γιακουμής έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Από την άλλη, ο Αγροτικός Αστέρας είχε καλή ευκαιρία στο 28’, όταν στο δυνατό σουτ του Τεγούση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο δεύτερο μέρος, ο Αγροτικός Αστέρας πίεσε για το γκολ, ήταν καλύτερος και το κατάφερε στο 72’ με σκόρερ τον Τεγούση, αφού πρώτα το φάουλ του Τάι είχε βρει στο δεξί δοκάρι. Ο Αιγινιακός πίεσε στα τελευταία λεπτά, αλλά το έπραξε ανορθόδοξα. Η ομάδα του Αιγινίου μετρά τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς.
Σκόρερ: 72’ Τεγούσης
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Γκότοβος, Βαφέας, Αργυρίου, Τάι, Χατζής (81’ Τριανταφυλλάκος), Μέρντοβιτς (64’ Πάτο), Βουτσιάς (81’ Γκέσιος), Τεγούσης Φιλίπε.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Καραγκιόζης, Παπουτσογιαννόπουλος (86’ Τοπαλίδης), Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Μπουρντουζάν, Γκατσολάρι (66’ Μουκίδης), Τσολακίδης (69’ Φασίδης).
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης
Βοηθοί: Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Κελάζογλου (Χαλκιδικής)


