Όταν μιλάει ο Σάμι
Την τέταρτη διαδοχική του νίκη στη Football League σημείωσε ο Πανσερραϊκός που επιβλήθηκε με 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών στις Σέρρες.
Ο Σάμι Μπανγκουρά ήταν εκείνος που με κεφαλιά στο 64′ ξεκλείδωσε την οργανωμένη άμυνα της ομάδας της Πέλλας, η οποία παρότι από το 71′ έπαιζε με παίκτη παραπάνω δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και για όγδοο παιχνίδι έμεινε μακριά από το τρίποντο.
Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γουμάγιας, Καρατζάς (59′ Παντελιάδης), Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Παρασκευαϊδης, Κ. Τριανταφύλλου, Κιάσσος, Βουτσιάς (46′ Στεφανίδης), Παππάς (75′ Τσαούσης), Μπανγκουρά.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Γ. Παπαδόπουλος (61′ Χατζόγλου), Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (74′ Στεργίδης), Γιόνδης (82′ Τζεβελέκης), Ντατίδης, Σπαθάρας, Θ. Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Γ. Στεφανίδης.
Πατήστε ΕΔΩ και δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης.


