Δύσκολα την Επισκοπή η Καλαμάτα
Στο 90' ήρθε η νίκη (2-1) για τη μεσσηνιακή ομάδα στο ΔΑΚ Γάλλου.
Την 3η διαδοχική της ήττα γνώρισε την Τετάρτη (19/04) η Επισκοπή, η οποία απέχει 14 βαθμούς από τη ζώνη σωτηρίας και τουλάχιστον αγωνιστικά είναι υποβιβασμένη. Παρόλα αυτά έβαλε δύσκολα στην Καλαμάτα και έχασε τον πόντο στο 90′ (1-2).
Η Μαύρη Θύελλα προηγήθηκε στο 40′ με σουτ του Αρναρέλλη. Η Επισκοπή έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 65′ για την ισοφάριση με τον Αμποφό, όμως ο ίδιος στο 71′ έφερε το ματς στα ίσα. Στο 76′ ο Σταθόπουλος νικήθηκε από τον Μέντες και δεν μπόρεσε να σημειώσει το γκολ της ανατροπής. Έτσι, στο 90′ και από κόρνερ του Παπατόλιου ο Ψαρράς απέκρουσε τη μπάλα στην κεφαλιά του Μαρκόφσκι, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο σουτ του Πασά.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-2
Σκόρερ: 71′ σουτ Αμποφό – 40′ σουτ Αρναρέλλης, 90′ σουτ Πασάς
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Τσιλεδάκης, Κεφαλάς, Πολίτης, Αραμπατζής (63′ Τζωρτζινάκης), Κούτσιας, Αμποφό, Σκεντεράι, Σταθόπουλος (80′ Καφετζής), Βουκελάτος (51′ Νταμπίζας), Παπαδόπουλος.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Ίλτσο Γκιοργκιόσκι): Μέντες, Καραγκούνης, Λουπάνο, Μπαξεβάνος, Λιποράσε (69′ Κωνσταντινόπουλος), Παπατόλιος, Βασιλόγιαννης, Άλβες (77′ Μπουλάρι), Πασάς, Αρναρέλλης (69′ Τριανταφυλλάκης), Ρόβας (69′ Μαρκόφσκι).
Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθήνας)
Βοηθοί: Ισσά (Αθήνας), Κομισοπούλου (Χανίων)


