Διεύρυνε το σερί ο Λεβαδειακός
Οι Βοιωτοί επικράτησαν 1-0 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Στα 19 παιχνίδια πρωταθλήματος έφτασε το αήττητο σερί του ο Λεβαδειακός. Αν και οι Πράσινοι πανηγύρισαν προ ημερών την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία, δεν εμφανίστηκαν σε mood… διακοπών και επικράτησαν της Νίκης Βόλου 1-0 στο Πανθεσσαλικό.
Στο 55′ ο Τσάπρας με σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 62′ ο Κουιρουκίδης αστόχησε σε πέναλτι που δόθηκε για ανατροπή του Βήχου. Η ομάδα της Μαγνησίας ήταν και εκείνη αδιάφορη βαθμολογικά, όμως ήθελε να δώσει συνέχεια μετά την επικράτηση επί της ΑΕΛ.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-1
Σκόρερ: 55′ σουτ Τσάπρας
Χαμ. πέν.: 62′ Κουιρουκίδης
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας (83′ Μπαχανάκ), Κυριακίδης, Πέττας (73′ Τζιώρας), Κάσσος, Λίταινας (73′ Γαβριηλίδης), Κρητικός (83′ Μπαλλάς), Μακατσάρια (60′ Πολίτης).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Λιάγκας, Χάμοντ (82′ Μεχία), Βήχος, Τσελεπίδης, Τσάπρας, Μπελμόντ (57′ Κωστή), Σωτηράκος, Συμελίδης (82′ Νίκας), Νταγκό (74′ Πολέτο), Ρομό (57′ Κουιρουκίδης).
Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Σούζας (Αν. Αττικής), Τσαγανού (Δυτ. Αττικής)


