Στη League Phase η ΑΕΛ Novibet
Η ΑΕΛ Novibet νίκησε 3-1 την Athens Kallithea στο Ελ Πάσο και προκρίθηκε στη League Phase του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας.
Στόχος επετεύχθη για την ΑΕΛ Novibet. Αν και ανέτοιμοι οι Βυσσινί, επικράτησαν της Athens Kallithea στο Ελ Πάσο 3-1 για τον β’ προκριματικό γύρο του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας και πήραν το εισιτήριο στη League Phase του θεσμού. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Παπαγεωργίου που σημείωσε 2 γκολ και έφτασε τα 4 σε δύο ματς.
Η θεσσαλική ομάδα κέρδισε πέναλτι στο 45′ όταν σε προσπάθεια του Νίτσου ο διαιτητής Τουλούμης (Εύβοιας) έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Ματίγιεβιτς. Ο Παπαγεωργίου έκανε το 0-1, ενώ ο ίδιος σε αντεπίθεση στο 53′ έδωσε ισχυρό προβάδισμα στην ΑΕΛ Novibet.
Η Athens Kallithea μείωσε στο 87′ με γυριστό του Μανιά έπειτα από πίεση που άσκησε στους φιλοξενούμενους. Πάλεψε για την ισοφάριση, όμως δέχτηκε τρίτο γκολ στην αντεπίθεση με σουτ του Αλμπάνη που διαμόρφωσε το 3-1.
Athens Kallithea – ΑΕΛ Novibet 1-3
Σκόρερ: 87′ σουτ Μανιάς – 45′ πέν., 53′ Παπαγεωργίου, 90’+4′ Αλμπάνης
ATHENS KALLITHEA (Βαγγέλης Μόρας): Αγγελόπουλος (57′ Καλιάρος), Ματίγιεβιτς, Μλάντεν, Αναστασίου, Προβυδάκης (83′ Φροσύνης), Μπαουτίστα (73′ Βάρκας), Φαϊτάκης, Τζανδάρης, Ρόμο (73′ Μανιάς), Λόπεζ, Κοντονίκος (57′ Καντίγιο).
ΑΕΛ NOVIBET (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βενετικίδης, Αγαπάκης (71′ Λέλεκας), Μπούσης, Καραγιαννίδης, Ρισβάνης (71′ Τσελεπίδης), Παπαγεωργίου (71′ Σάκιτς), Νοικοκυράκης, Μακρής (80′ Αλμπάνης), Τσιγγάρας, Αντράντα, Νίτσος (64′ Ζτούπης).
Διαιτητής: Τουλούμης (Εύβοιας)
Βοηθοί: Παγουρτζής, Παπαδόπουλος (Πειραιά)


