Απαιτείται συνέχεια για τη Νίκη
Τη δεύτερη διαδοχική επιτυχία με τον Χαραλαμπίδη στο τιμόνι έχει στόχο η Νίκη Βόλου στην Άμφισσα.
Στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «κυανόλευκων» ο Απόστολος Χαραλαμπίδης οδήγησε τη Νίκη Βόλου στην επιστροφή στις επιτυχίες κόντρα στον Βύζαντα. Την Κυριακή (24/03) καλείται να κάνει το 2Χ2, αυτή τη φορά στην Άμφισσα απέναντι στον Φωκικό. Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη και οι Νικιώτες θεωρούν ότι το κίνητρο θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ματς και θα πανηγυρίσουν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο.
Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Χαραλαμπίδης δεν είχε εκπλήξεις, καθώς εκτός πλάνων έμειναν οι Τάντιτς (τραυματίας), Βέρτζος (τιμωρημένος). Επιστρέφει από τιμωρία ο Σαμαράς και από τραυματισμό ο Λαλίν.
Η αποστολή: Βούρας, Καρακούτσης, Ψιάνος, Λαλίν, Φλίγκος, Κοντοδήμος, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Καρατζάς, Σαμαράς, Κυριάκος, Πουρτουλίδης, Τζιώρας, Σκούφαλης, Χατζής, Παππάς, Ριζογιάννης, Πιέτρα.


