Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Ακόμα δύο στη Σπάρτη

Οι Αναστάσιος Χουζούρης, Θανάσης Σαραντόπουλος υπέγραψαν στη Σπάρτη.

Ακόμα δύο στη Σπάρτη
Από αριστερά ο διαμεσολαβητής μεταγραφών, Γιώργος Κολοβός, τα αποκτήματα Θανάσης Σταματόπουλος, Αναστάσιος Χουζούρης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Νικόλαρος

Συνέχεια στην ενίσχυσή της έδωσε η Σπάρτη. Μετά τους Θανάση Πάντο, Βασίλη Καρβουνίδη, την Παρασκευή (13/07) οριστικοποιήθηκαν δύο ακόμα προσθήκες για την ομάδα της Λακωνίας. Πρόκειται για τον Θανάση Σαραντόπουλο και τον Αναστάσιο Χουζούρη.

Ο 21 ετών (26/03/97) αμυντικός, Αναστάσιος Χουζούρης την περσινή σεζόν έπαιξε στον Καμπανιακό (14 ματς) και τον Ασπρόπυργο (9 συμμετοχές). Προηγουμένως φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου (2 ματς) και του Άρη (2 παιχνίδια).

Σε ό,τι αφορά στον Σαραντόπουλο, είναι 20χρονος (22/03/98) μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Κατέγραψε 13 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ.