Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Ακόμα δύο νεαροί

Από το Βλαχογιάννι στον Τύρναβο οι Αλεξίου, Τασιουλής.

Ακόμα δύο νεαροί

Δύο ακόμα προσθήκες για την ομάδα Νέων ανακοίνωσε την Τρίτη (15/07) ο Τύρναβος. Η θεσσαλική ομάδα έκανε γνωστό πως απέκτησε από το Βλαχογιάννι τους Γιώργο Αλεξίου, Δημήτρη Τασιούλη, αμφότεροι γεννημένοι το 1997.

Η ανακοίνωση:

«Δύο σημαντικά και ελπιδοφόρα ταλέντα ενισχύουν την ομάδα Νέων του Τυρνάβου. Παρά τις προτάσεις που είχαν από μεγάλα ποδοσφαιρικά σωματεία των Super και Football Leagues, ο υπεύθυνος της ομάδας Νέων κ. Δημηνίκος Αντώνης μαζί με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 κ. Βασίλη Μπρέζα έπεισαν τους δύο νέους να παραμείνουν στον τόπο τους και να ενταχθούν στην ομάδα Νέων του Τυρνάβου ώστε να αναδειχθούν μέσα αυτήν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, Αλεξίου Γιώργος και Τασιούλης Δημήτρης, προέρχονται από την ομάδα του Βλαχογιάννι και είναι γενημμένοι το 1997.

Ο προπονητής της ομάδας Νέων, Κουτσαφτίκης Θ., είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς βλέπει τους στόχους για συγκέντρωση της αφρόκρεμας των ταλέντων της περιοχής να πραγματοποιείται».