Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΟΚ | Round 1 | ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΠΑΟΚ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2019
Ώρα Αγώνα: 17:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Πέλκα για φάουλ πάνω στον Κολ.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι, με τους παίκτες της Παναχαϊκής να κρατάνε την μπάλα στην μεσαία γραμμή και να μην αφήνουν περιθώρια για σοβαρή επίθεση του ΠΑΟΚ>
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - Ζαμπά αντί Μαουρίτσιο
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Μωραΐτης αντί Μπαστακός
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί από τα άκρα να βρει διαδρόμους.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - Μπίσεσβαρ αντί Μαλέζά
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Λουμπαρδέας με σουτ μετά από σέντρα του Πολίμου από δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ και έδωσε πάλι προβάδισμα στην Παναχαϊκή.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Καρατσανάκοφ αντί Ελευθεριάδη.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - Πέλκας αντί Ουάρντα
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Λημνιός έκανε ωραία προβολή, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία της Παναχαϊκής.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Κολ αντί Αργυρόπουλου
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Καρέλης με κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Λημνιού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Παναχαϊκής.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ελ Καντουρί, ο Σταμόπουλος έδιωξε σε κόρνερ πριν φτάσει η μπάλα στον Καρέλη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENA ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής παρά το προβάδισμα που έχουν συνεχίζουν να πιέζουν ψηλά.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Κυγόπουλος βγήκε πάλι από δεξιά, έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Μπαστακός που πήρε την μπάλα μετά την επέμβαση του Πασχαλάκη και άνοιξε το σκορ για την Παναχαϊκή.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πολίμος έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά, ο Κυνηγόπουλος έπιασε από δύσκολη θέση την κεφαλιά που πήγε πλάγια.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Λουμπαρδέα της Παναχαϊκής.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ουάρντα άνοιξε δεξιά στον Λημνιό, εκείνος προσπάθησε να γυρίσει παράλληλα σε σέντρα - σουτ και μπλόκαρε ο Καπούταγλη.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Πλέγα της Παναχαϊκής.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κυνγόπουλος μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καρέλης πήρε την μπάλα από λάθος του Πολίμου, έκανε διαγώνιο σουτ με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας της Παναχαϊκής.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μόλις δύο αλλαγές για την Παναχαϊκή σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή. Νέα πρόσωπα οι Πολίμος, Παπατόλιος αντί των Ντάσιου, Κολ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας) Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Κωνστάντιος (Εύβοιας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κίτσιου, Τόσκα, Βαρέλα, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Λημνιός, Ουάρντα, Ελ Καντουρί, Καρέλης.

eeep eeep