Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΧΑΝΙΑ | Round 1 | SUPER LEAGUE 2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ εν ΧΑΝΙΑ
0 4

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 29 Σεπτέμβριος 2019
Ώρα Αγώνα: 16:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
79ΔΟΚΑΡΙΑρναρέλλης
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τα Χανιά. Σουτ του Αρναρέλλη, ο Πολίτης παρεμβαίνει και η μπάλα προσκρούει στο δοκάρι.
75Βγήκε Κουσκουνάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημητριάδης (MΕΣΟΣ)
70Βγήκε Λουφάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Καλαϊτζίδης (MΕΣΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σοβαρός τραυματισμός φιλάθλου. Ύστερα από διαπληκτισμό μεταξύ φιλάθλων των γηπεδούχων βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος ο ένας απο αυτούς. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 2 ασθενοφόρα και δίνουν μάχη για τη ζωή του.
68ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κουσκουνάς
68ΓΚΟΛΚουσκουνάς
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4. Ασίστ του Αρναρέλλη, πλασέ του Κουσκουνά και δεύτερο προσωπικό τέρμα για τον έμπειρο φορ.
64Βγήκε Ουνγιαλίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παπαχρήστος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
63Βγήκε Πουρτουλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δόρης (MΕΣΟΣ)
59ΓΚΟΛΚουσκουνάς
59ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κουσκουνάς
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3. Από πάσα του Λεοζίνιο ο Κουσκουνάς με σουτ βρίσκει δίχτυα.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2. Ο Λεοζίνιο με εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
58ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Λεοζίνιο
58ΓΚΟΛΛεοζίνιο
51ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΠάνος
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1. Πάσα του Πάνου στον Λεοζίνιο, σέντρα για τον Κουσκουνά, που κάνει το γύρισμα για τον Πάνο και αυτός με κεφαλιά σκοράρει.
51ΓΚΟΛΠάνος
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγμένη στο Β' ημίχρονο η ομάδα των Χανίων, έχει ανακτήσει πλέον τον έλεγχο του αγώνα.
46Βγήκε Τζιώρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λεοζίνιο (MΕΣΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Κυρίαρχος στο γήπεδο από το 20' και μετά ο ελλιπης Απόλλων Πόντου. Νέα προβληματική εμφάνιση για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη
37ΔΟΚΑΡΙΟλαϊτάν
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον Απόλλωνα Πόντου. Σουτ του Ολαϊτάν, ο Κουτζαβασίλης βρήκε με εκτίναξη την μπάλα, η οποία προσέκρουσε και στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα Πόντου με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ολαϊτάν. Νέα σπουδαία απόκρουση του Κουτζαβασίλη.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ολαϊτάν, απογειώθηκε ο Κουτζαβασίλης και έδιωξε τη μπάλα.
17ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πουρτουλίδης
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις το παιχνίδι. Πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου
16ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ουνγιαλίδης
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Καλογέρης, Πουρτουλίδης, Λουφάκης, Μπρίτο, Ολαϊτάν, Χασομέρης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας) Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Μάνος (Λάρισας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Ουνγιαλίδης, Σωτηράκος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Παναγιωτούδης, Μουμίν, Αρναρέλλης, Τζιώρας, Κουσκουνάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο των γηπεδούχων μόλις πέντε ποδοσφαιριστές. Όπως ενημέρωσε πρώτο το FL News, εξάλλου, τα δελτία επτά νεοαποκτηθέντων ανακλήθηκαν. Αναπληρωματικοί είναι οι: Δαλιανόπουλος, Δόρης, Τσουμάνης, Κοντοές, Καλαϊτζίδης. Εννοείται ότι δεν υπάρχει δεύτερος γκολκίπερ.

eeep eeep