Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ | Round 6 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΧΑΝΙΑ εν ΗΡΟΔΟΤΟΣ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 24 Νοέμβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
97COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αρναρέλλη μέσα από την περιοχή, η μπάλα περνά λίγο έξω από την εστία του Ηροδότου.
96ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλί Σισέ
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη μπαλιά του Μάκο, αλλά δεν είναι καλή και προλαβαίνει και βγαίνει ο Λαζαρίδης πριν πλησιάσει την μπάλα ο Σμυρλής.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΚΤΩ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88Βγήκε Βασίλης Μπάμπης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Φουκαράκης (MΕΣΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ - Φουκαράκης αντί Μπάμπη
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΟυτ του Τόλι μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε έξω από την εστία.
76Βγήκε Ζερόμ Σιμόν  (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Αρναρέλλης (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Αρναρέλλης αντί Σιμόν
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Αποστολόπουλος αντί Ρίσκι
69Βγήκε Ρόοπε Ρίσκι  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Αποστολόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 || Μπαλιά του Ρίσκι στον Σιμόν και εκείνος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την περιοχή.
68ΓΚΟΛΖερόμ Σιμόν
68ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ζερόμ Σιμόν
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρίσκι έκανε προσπάθεια από δεξιά, πέρασε τον Προβυδάκη, αλλά η σέντρα του κόπηκε σε κόρνερ από τον Γιαλούση.
62Βγήκε Χρήστος Κασαπάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κοντογιάννης (MΕΣΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ - Κοντογιάννης αντί Κασαπάκη
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ - Κωνσταντινίδης αντί Μασάδο
60Βγήκε Αΐλτον Μασάδο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Κωνσταντινίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Του παρασχέθηκαν πάλι οι πρώτες βοήθειες και ο ίδιος δεν δέχεται να μην συνεχίσει το παιχνίδι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ώστε να διαπιστωθεί πόσο έντονο είναι το χτύπημα στο κεφάλι.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χτύπημα του Μασάδο σε διεκδίκηση κεφαλιάς με τον Γκίνη, ο ποδοσφαιριστής έπεσε αναίσθητος στο έδαφος, συνήλθε και προσπάθησε να βγει μόνος αφού δεν ήθελε φορείο, αλλά τελικά έπεσε πάλι μετά από 15 μέτρα.
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λευτέρης Γιαλούσης
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46Βγήκε Τάσος Παπαχρήστος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Καραγεώργης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Καραγεώργης αντί Παπαχρήστου
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μοναδική ευκαιρία για τον Ηρόδοτο, με τον Μασάδο να δίνει την μπάλα στον Σμυρλή που από ιδανική θέση έκανε σουτ στην εξωτερική πλευρά της εστίας του ΑΟΧ Κισσαμικού.
38ΔΟΚΑΡΙΑλέξανδρος Καραγιάννης
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ || Ο Καραγιάννης δοκίμασε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Τεγούσης
32ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ρόοπε Ρίσκι
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ρίσκι πήρε πολύ ωραία μπαλιά από τον Σιμόν και με ωραίο πλασέ πρόλαβε αυτή τη φορά τον Κασμερίδη και έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΑΟΧ Κισσαμικό.
32ΓΚΟΛΡόοπε Ρίσκι
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παπαχρήστου έξω από την περιοχή του Ηροδότου, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικού και έφυγε κόρνερ, ελάχιστα δίπλα από την εστία του Κασμερίδη.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Κασαπάκης
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ηροδότου, ο Ρίσκι βγαίνει μόνος με τον Κασμερίδη, ο οποίος τον πρόλαβε με ωραία έξοδο και έσωσε την εστία του.
20ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντανιέλ Αργκιλέσι
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σάλιακα από τα όρια της περιοχής του Ηροδότου, η μπάλα έξω από την εστία.
17ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άγγελος Ζιούλης
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά ανοικτό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, με τους ποδοσφαιριστές να τρέχουν αρκετά και να υπάρχουν επικίνδυνες καταστάσεις και στις δύο εστίες.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη με γέμισμα στην περιοχή του ΑΟΧ Κισσαμικού, Ο Γιαλούσης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Λαζαρίδη.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Καραγιάννη, ο Γκίνη έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ηροδότου.
01 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρίσκι έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Ηροδότου μετά από γύρισμα του Αργκιλέσι, αλλά ο Κασμερίδης μπλόκαρε.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αντωνίου (Αν. Αττικής) Βοηθοί: Γουρνιάς (Αν. Αττικής), Παγουρτζής (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Φραγκουλάκης, Αργκιλέσι, Κασαπάκης, Μάκο, Μασάδο, Σμυρλής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...AOX KΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Γκίνη, Σιμόν, Σάλιακας, Καραγιάννης, Ρίσκι.

eeep eeep