Αναφορά Αγώνα: ΙΑΛΥΣΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Round 20 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΙΑΛΥΣΟΣ εν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
4 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 16 Φεβρουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 14:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα Ιάλυσος-Ολυμπιακός Βόλου 4-0 (2’, 22’, 34’ Κονέ, 80’ Ντιατά)
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με δέκα συνεχίζει, ο Ιάλυσος, λόγω αποχώρησης του Χειμωνέττου.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Τσίτας επιχείρησε το πλασέ, με τον Ανδρούτσο να αποκρούει σωτήρια τη μπάλα.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πριόνας αντί Κονέ, για τον Ιάλυσο.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ. 4-0 για τον Ιάλυσο, με σκόρερ τον Ντιατά, με κοντινό πλασέ από το πολύ ωραία μπαλιά του Μαστραντωνάκη.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κλεμέντε αντί Γραικού, για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Λεωνίδας Βόκολος πραγματοποίησε όλες τις αλλαγές.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ιάλυσος) Πετράκης αντί Χειρίτραντα
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στα 25' στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνει να μην είναι συγκεντρωμένος στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν απειλήσει σε καμία φάση τον τερματοφύλακα του Ιάλυσου, τον Ανδρούτσο.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ιάλυσος) Ντιατά αντί Μαραγκουδάκη.
62ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στάθης Ρόκας
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μια ακόμη αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου, Κόλα αντί Ράντι.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παπαϊωάννου αντί Σκοπελίτη για τον Ολυμπιακό Βόλου.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δευτέρου μέρους.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ιάλυσος-Ολυμπιακός Βόλου 3-0 (2', 22', 34' Κονέ)
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ιάλυσος) Ο Μαραγκουδάκης επιχείρησε το σουτ,αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Ιάλυσου για να πετύχουν το 4-0. Ο Μαστραντωνάκης έβγαλε υπέροχη σέντρα, με τον Κονέ να πιάνει την κεφαλιά από κοντά και τον Γιδόπουλο να πραγματοποιεί σωτήρια απόκρουση, παραχωρώντας κόρνερ.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σκοράρει για ακόμα μια φορά ο Κονέ, κάνοντας το 3-0 για τον Ιάλυσο. Η φάση έγινε ως εξής:Ο Μαστραντωνάκης εκτέλεσε ωραία, το φάουλ, με τους αμυνόμενους και τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου να μην αντιδρούν σωστά και τον Κονέ, με δυνατό σουτ να γράφει το 3-0, σημειώνοντας παράλληλα χατ τρικ (σ.σ. τρία τέρματα σε 34').
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θωμάς Γραικός (για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Κονέ.)
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ. 2-0 ο Ιάλυσος. Σκόρερ, ο Κονέ, μετά από πλάγιο άουτ του Μαστραντωνάκη.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρία , κυρίως με τους Κέρη και Τσίτα.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ. 1-0 για τον Ιάλυσο. Σκόρερ, ο Κονέ, με κοντινό πλασέ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ιάλυσος (Νίκος Παντέλης): Ανδρούτσος, Γιώργου, Πάτας, Παγώνης, Χειμωνέττος Κ, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης, Μαραγκουδάκης, Χειρίτραντας, Κονέ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολυμπιακός Βόλου (Λεωνίδας Βόκολος):Γιδόπουλος, Γραικός, Βασιλούδης, Βοσνακίδης, Ρόκας, Μητρόπουλος, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Κέρη, Ράντι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μαυρίδης (Πέλλας), Α’ βοηθός: Χρηστάκος (Πειραιά), Β’ βοηθός: Κορώνας (Πειραιά), 4ος διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης).

eeep eeep