Αναφορά Αγώνα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Round 19 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εν ΚΑΛΑΜΑΤΑ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 09 Φεβρουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Καλαμάτα 2-1 (3’ Τσιάρας, 92’ Τσίτας - 31’ Νταούντ)
90 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...2-1 ο Ολυμπιακός Βόλου. Σκόρερ, ο Τσίτας, με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μπουτζίκου από την αριστερή πλευρά.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Νταούντ, της Καλαμάτας.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Άλλη μια αλλαγή για την Καλαμάτα, Οσμανάγκιτς αντί Ηλιόπουλου
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καλαμάτα) Αλεξόπουλος αντί Ιντρίσι
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Μακρινό σουτ του Κόλα, η μπάλα πέρασε άουτ.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καλαμάτα) Μακρινό σουτ του Ιντρίσι, απέκρουσε ο Γιδόπουλος.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Γιδόπουλος αντί Ξενοδόχοφ, λόγω τραυματισμού του πρώτου.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καλαμάτα) Κίτρινη κάρτα στον Χριστοφιλέα
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Κόλα αντί Ρόκα.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Κεφαλιά του Τσίτα από σέντρα του Γραικού, η μπάλα πέρασε άουτ.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καλαμάτα) Ζερόμ αντί Πέεφ
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Σέντρα του Μπουτζίκου από την αριστερή πλευρά, η κεφαλιά του Τσίτα, αλλά αποκρούστηκε από τον Στεφανάκο.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Τσιάρα, του Ολυμπιακού Βόλου.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Μακρινό σουτ του Ρόκα, η μπάλα πέρασε άουτ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δευτέρου μέρους.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ολυμπιακός Βόλου-Καλαμάτα 1-1 (3’ Τσιάρας - 31’ Νταούντ)
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καλαμάτα) Κίτρινη κάρτα στον Νατσιόπουλο.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ. 1-1 η Καλαμάτα. Σκόρερ, ο Νταούντ, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα από τον Ξενοδόχοφ και τελείωσε τη φάση, με κοντινό πλασέ.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Σουτ του Κουτσιανικούλη μέσα από την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Στεφανάκος
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Κέρι μετά από εκτέλεση φάουλ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στεφανάκο, ο οποίος έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε τη μπάλα.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Σκοπελίτης ελίχθηκε ωραία στο χώρο του κέντρου έβγαλε εξαιρετική διαγώνια μπαλιά στον Κουτσιανικούλη κι αυτός από τη δεξιά πλευρά σούταρε με τη μπάλα να περνά έξω από το δεξί δοκάρι του Στεφανάκου
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σκοπελίτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσιάρας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Καλαμάτας και από κοντά με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έγραψε το 1-0
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι μόλις άρχισε στη Νεάπολη.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων), Βοηθοί: Κουρέντας, Μάνασης (Τρικάλων), 4ος διαιτητής: Πέτσας (Τρικάλων), Παρατηρητής: Τομάρας (Αιτωλοακαρνανίας).
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλαμάτα : Στεφανάκος, Χριστοφιλέας, Τόλι, Καντούτσης, Τριποτσέρης, Ζαχαρόπουλος, Μάκος, Νατσιόπουλος, Ιντρίσι, Νταούντ, Ηλιόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Βοσνακίδης, Ρόκας, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Κέρη, Βασιλούδης, Τσίτας.

eeep eeep