Αναφορά Αγώνα: ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Round 15 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΒΕΡΟΙΑ εν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
1 0

 Περίληψη

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 12 Ιανουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα Βέροια-Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (15' Κανούλας)
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρη, μπλόκαρε με ευκολία, ο Βοσνιάδης.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Βέροια) Χατζάρας αντί Κανούλα
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Βέροια) Σουτ του Κανούλα από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Ναβαλόν αντί Πόζογλου
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Βέροια) Μακρινό σουτ του Βεργώνη, με τη μπάλα να περνά εκτός εστίας.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Βέροια) Ταΐρης αντί Ζούρκου
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Ο Κέρη έσκαψε ωραία τη μπάλα για τον Πόζοηλου, με τον Πόζογλου να σουράτει από κοντά άουτ.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Τσίτας αντί Μητρόπουλου.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Βέροιας,τον Μουχάλη.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Κίτρινη κάρτα στον Παπαϊωάννου
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ζούρκου(Βέροια) από καλή θέση, απέκρουσε σωτήρια, ο Γιδόπουλος.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Βέροια) Κίτρινη κάρτα στο Μαραγκό.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Βέροια) Μπλέτσας αντί Πέντα
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου ,του Μητρόπουλου από μακριά, η μπάλα έφυγε άουτ.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Σουτ του Ράντι από μακρινή απόσταση, η μπάλα κατέληξε άουτ.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Κίτρινη κάρτα στον Βοσνακίδη.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Σουτ του Μπουτζίκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Κέρη αντί Ντούνη
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου ημιχρόνου Βέροια-Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (15' Κανούλας).
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Βέροια) Σέντρα του Πεταυράκη από την αριστερή πλευρά, με τον Κανούλα να πιάνει το σουτ στην κίνηση και να στέλνει τη μπάλα άουτ από κοντινή απόσταση.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Βέροια) Σουτ του Πέντα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφυγε εκτός εστίας.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Βέροια) Σουτ του Πέντα από καλή θέση, η μπάλα κατέληξε άουτ.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Σουτ του Ντούνη από μακρινή απόσταση, μπλόκαρε, ο Βοσνιάδης, με ευκολία
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Βέροια) Κίτρινη κάρτα στον Κανούλα
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Κίτρινη κάρτα στον Μπουτζίκο.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ. 1-0 η Βέροια. Σκόρερ, ο Κανούλας, με κοντινή κεφαλιά, με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δεξί δοκάρι του Γιδόπουλου και έπειτα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Βέροια) Ο Πασάς επιχείρησε το σουτ από μακρινή απόσταση, με τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Μακρινό σουτ του Μπουτζίκου, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολυμπιακός Βόλου: Γιδόπουλος, Γραικός, Παπαϊωάννου, Βοσνακίδης, Μπουτζίκος, Μητρόπουλος, Τσιάρας, Κουτσιανικούλης, Ράντι, Ντούνης, Πόζογλου.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι διαιτητές της αναμέτρησης: Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών). Βοηθοί: Νικολάου (Αθηνών), Κηλικιώτης (Ξάνθης). 4ος διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης).
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βέροιας: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Στάμου, Μαραγκός, Πεταυράκης, Πέντα, Πολύζος, Βεργώνης, Ζούρκος, Πασάς, Κανούλας.

eeep eeep