Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΧΑΝΙΑ | Round 31 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ΧΑΝΙΑ
0 3

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
89 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
89 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μπαίνουν στα αποδυτήρια μετά από υπόδειξη του διαιτητή και όλα δείχνουν για διακοπή της αναμέτρησης
89 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ βρίσκονται ακόμη στα αποδυτήρια, όπου ο γιατρός της αναμέτρησης παρέχει τις πρώτες βοήθειες στον πρώτο βοηθό.
89 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ που έδειξε ο διαιτητής ήταν για χέρι αμυντικού του Αχαρναϊκού στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο πρώτος βοηθός - Κωνστάντιος - έμεινε στη θέση του - δείγμα του ότι διαφωνούσε με την απόφαση του διαιτητή.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ - Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι υπέρ του ΑΟ Χανιά και μετά από τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του Αχαρναϊκού πήγαν προς τον βοηθό και τότε... έπεσαν μπουκάλια με νερό και ο διαιτητής πήρε τους βοηθούς και πήγαν στα αποδυτήρια.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Παπατόλιος αντί Μαρή
85Βγήκε Μιχάλης Μαρής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Παπατόλιος (MΕΣΟΣ)
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Αναστασίου
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παγούδης βγήκε και έδιωξε με κεφαλιά την αντεπίθεση του ΑΟ Χανιά, αφού ο Δεινόπαπας έβγαινε μόνος προς την εστία μετά την κεφαλιά πάσα του Γκέσιου.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Ματσούκας αντί Πολίμου
70Βγήκε Ηλίας Πολίμος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λευτέρης Ματσούκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
67ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τζόρνταν Σάντερσον
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χαμηλός ρυθμός στην αναμέτρηση με ελάχιστες τελικές στο δεύτερο ημίχρονο και πολλά λάθη έξω από τις δύο μεγάλες περιοχές.
58Βγήκε Αλέξανδρος Τσούτσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανέστης Χατζηλιάδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Χατζηλιάδης αντί Τσούτση
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Σωτηράκος αντί Ταμπάκη
56Βγήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Σωτηράκος  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ιωαννίδη από αριστερά, ο Τσούτσης έπιασε την κεφαλιά που πέρασε πάνω λίγο από την εστία
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Κωστόπουλο του Αχαρναϊκού για μαρκάρισμα στον Παλάτσιο κοντά στα όρια της περιοχής.
53ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Γιάννης Κωστόπουλος
51ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Τσούτσης
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ομπράντοβιτς από δεξιά, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Ταμπάκη που προσπάθησε να την αποφύγει και έφυγε άουτ.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Ταμπάκη μέσα από την περιοχή του ΑΟ Χανιά, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Κωστόπουλος
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παβίσεβιτς έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Πρίφτης παρότι η μπάλα έκανε γκελ μπροστά του.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ομπράντοβιτς έκανε το σουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Πρίφτης κατάφερε και έδιωξε και στη συνέχεια απομάκρυναν ακόμη περισσότερο οι αμυντικοί.
31ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σουλαϊμόν Όμο
28ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Μπριλάκης
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γρήγορη αντεπίθεση του Αχαρναϊκού, με τον Παβίσεβιτς να κάνει το διαγώνιο σουτ από δεξιά που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δεινόπαπας έκανε την προσπάθεια στην περιοχή, αλλά το σουτ κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή του Αχαρναίκού από τον Μασάδο, αλλά ο Γκέσιος δεν προλαβαίνει για λίγο την μπάλα που περνά απευθείας άουτ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, Παβίσεβιτς και Όμο παίρνουν την μπάλα στην περιοχή και η μπάλα φτάνει στον Μαρή που δεν καταφέρνει να πιάσει την κεφαλιά μόνος με το τέρμα.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Τσούτση από δεξιά, ο Γκέσιος έπιασε την κεφαλιά που πέρασε πάνω από την εστία του Αχαρναϊκού.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) Βοηθοί: Κωνστάντιος, Πριόνας (Εύβοιας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Γκέσιος, Καρτσαμπάς, Σάντερσον, Μασάδο, Τσούτσης, Δεινόπαπας, Παλιάτσιος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Παγούδης, Αναστασίου, Πολίμος, Μωϋσιάδης, Κωστόπουλος Όμο, Μαρής, Παβίσεβιτς, Ταμπάκης, Μουστάκης, Ομπράντοβιτς
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Δεινόπαπας
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παρασκευάς Παλιάτσιος

eeep eeep