Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Round 4 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Αχαρναϊκό. Ο Ομπράντοβιτς έδωσε στην περιοχή στον Φιγέιρα που έκανε το σουτ από τρία μέτρα και η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ.
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Αθανασίου
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Χριστοφιλέας
85ΓΚΟΛΑντώνης Αθανασίου
85ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Αντώνης Αθανασίου
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Αθανασίου με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού Βόλου.
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Νάστος
82Βγήκε Κώστας Αλαμάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στράτος Χιντζίδης (MΕΣΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου από τον Αθανασίου, ο Φιγκέιρα έπιασε την κεφαλιά που έφυγε ψηλά άουτ.
78ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Μπουτζίκος
71Βγήκε Αλέξανδρος Νικολιάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λουίς Μοράν (MΕΣΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά λάθη, αρκετά φάουλ και οι αλλαγές έχουν αφήσει ελάχιστο χρόνο για να παίξουν οι δύο ομάδες ποδόσφαιρο.
68Βγήκε Μιχάλης Μαρής (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γουόλτερ Φιγκέιρα (MΕΣΟΣ)
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ροντρίγκο Ντεπέτρις
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Νικολιάς άνοιξε πάλι στον Ντεπέτριτς, αλλά αυτή τη φορά ήταν αρκετά πλάγια έξω από την περιοχή και ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού μπλόκαρε.
56Βγήκε Νίκος Μουστάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Καλογερόπουλος  (MΕΣΟΣ)
53Βγήκε Ντάριο Φερνάντεζ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανέστης Νάστος (MΕΣΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντάριο Φερνάντεζ έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγωνιστικό χώρο.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ματσούκας μπήκε στην περιοχή από πλάγια μετά από ωραίο άνοιγμα του Αθανασίου, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου τον πρόλαβε με έξοδο και με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε.
46Βγήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Αθανασίου (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44ΓΚΟΛΡοντρίγκο Ντεπέτρις
44ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ροντρίγκο Ντεπέτρις
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ντεπέτριτς με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Προηγήθηκε γρήγορη αντεπίθεση με ωραία μεταβίβαση του Νικολιά στον επιθετικό του Ολυμπιακού Βόλου.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον ίδιο ρυθμό συνεχίζεται η αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να βγαίνουν στις αντίπαλες περιοχές, αλλά να μην υπάρχουν οι προϋποθέσεις να γίνει τελική προσπάθεια.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια του Ομρπάντοβιτς από δεξιά, γύρισε την μπάλα στο πέναλτι για τον Ταμπάκη, αλλά πριν προλάβει να βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου έδιωξε ο Τσιάρας.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η αναμέτρηση έχει ρυθμό, η μπάλα γυρίζει σε όλο το γήπεδο χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν τελικές φάσεις και φτάνουν μέχρι τα όρια της περιοχής, ή τα γεμίσματα τους είναι εύκολα για τους αμυντικούς.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ομπράντοβιτς μέσα από την περιοχή, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Αχαρναϊκό. Ο Μαρής έπιασε κεφαλιά ψαράκι μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα του Σωτηράκου, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι σε αυτά τα πρώτα λεπτά, με διάθεση και από τις δύο ομάδες να βγουν στην αντίπαλη περιοχή.
09ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λευτέρης Ματσούκας
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (ΣΙΝΙΣΑ ΓΚΟΚΙΤΣ): Παγούδης, Σωτηράκος, Μωϋσιάδης, Ταμπάκης, Ματσούκας, Ομπράντοβιτς, Μαρής, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Σαββόγλου (Δυτ. Αττικής), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Στρατηλάτης, Ντεπέτριτς, Αλαμάνης, Καραμανλής, Μπουτζίκος, Νικολιάς, Ντάσιος, Τσιάρας, Φερνάντεζ, Τσιλιγκίρης, Αρβανίτης

eeep eeep