Αναφορά Αγώνα: ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Round 4 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ εν ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ματθαίος Μαρουκάκης
94ΓΚΟΛΜατθαίος Μαρουκάκης
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Μαρουκάκης εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια του Αθανασίου σε ένα γέμισμα και από κοντά με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα
91Βγήκε Γιώργος Παμλίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Μάνος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
87ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΣεμπάστιαν Ναγιάρ
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Ναγιάρ με κεφαλιά ισοφάρισε μετά από κόρνερ του Ουρτάδο.
87ΓΚΟΛΣεμπάστιαν Ναγιάρ
83Βγήκε Αντώνης Μπουρσέλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Έλτον Καλέ (MΕΣΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ δείχνουν να μην έχουν την ψυχραιμία για να μπουν στην περιοχή του Εργοτέλη με αξιώσεις και όσο περνά ο χρόνος αυξάνεται και το άγχος τους.
74Βγήκε Λεονάρντο Κούτρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Φουκαράκης (MΕΣΟΣ)
73Βγήκε Ουσμάν Μπάρι Πάτο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Πολ Ουρτάδο (MΕΣΟΣ)
71ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Δωματάς
69Βγήκε Κώστας Μπανούσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σεμπάστιαν Ναγιάρ (MΕΣΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση του Εργοτέλη με τον Κούτρη να πέφτει από μαρκάρισμα του Μπανούση έξω από την περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΑΕΛ έχει μπει σαφώς πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει ελεύθερο χώρο για σουτ μέσα από την περιοχή.
58Βγήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ματθαίος Μαρουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λεονάρντο Κούτρης
55ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γρηγόρης Αθανασίου
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κοντοχρήστος άνοιξε την μπάλα δεξιά για τον Νικολακάκη που μπήκε από πλάγια στην περιοχή, αλλά το σουτ που δοκίμασε κόντραρε στα σώματα.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουντόπουλος πήρε πάλι την μπάλα στην περιοχή από γύρισμα του Λαμπρόπουλου, αλλά ο Στεφάνοβιτς έκοψε με το σώμα το σουτ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ δεύτερου μέρους χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.
45 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Mπουντοπουλος μπήκε στην περιοχή του Εργοτέλη και έκανε σουτ, αλλά έδιωξε με τις γροθιές ο Αθανασίου.
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γυριστή κεφαλιά του Μπόγιοβιτς μετά από σέντρα του Κοντοχρήστου, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Εργοτέλη.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Κοντοχρήστου που έκανε την κούρσα, δεν βρήκε στήριγμα και τελικά έπεσε στα πόδια του ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη και μπλόκαρε την μπάλα.
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μίροσλαβ Στεφάνοβιτς
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μπουρσέλης πήρε την μπάλα στην περιοχή από ωραία πάσα του Παμλίδη και με ψηλοκρεμαστό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
35ΓΚΟΛΑντώνης Μπουρσέλης
35ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αντώνης Μπουρσέλης
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κούτρης πήρε την μπάλα στην περιοχή της ΑΕΛ στην πλάτη της άμυνας, αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει σωστά τη φάση και η μπάλα άουτ.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κυριακόπουλος μάρκαρε μέσα στην περιοχή τον Πάτο, έβαλε και τα χέρια του για να κερδίσει την διεκδίκηση, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ ούτε ο Πάτο ζήτησε κάτι αν και υπάρχει μαρκάρισμα.
27ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχάλης Αυγενικού
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπόγιοβιτς βγήκε από αριστερά, έδωσε στην περιοχή στον Πάτο, αλλά ο Αθανασίου μπλόκαρε μπροστά από τον επιθετικό της ΑΕΛ.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Στεφάνοβιτς, ο Δωματάς προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα κόντραρε για να καταλήξει κόρνερ υπέρ του Εργοτέλη.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ ωραίος συνδυασμός με την ΑΕΛ, από σέντρα του Κοντοχρήστου από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Λαμπρόπουλο έξω από την περιοχή, όπου ο Λαμπρόπουλος δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά για τον Μπόγιοβιτς στον χώρο, ήταν δυνατή και βγήκε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη και τον πρόλαβε.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...H AEΛ έχει τον έλεγχο της μπάλας και της αναμέτρησης, αλλά ο Εργοτέλης βγάζει ενέργεια σε αυτά τα πρώτα λεπτά και προσπαθεί να μείνει ψηλά ώστε να δημιουργήσει κινδύνους.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα στην περιοχή του Εργοτέλη, ο Μπόγιοβιτς δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ και ο Νικολακάκης δεν βρήκε καλά την μπάλα για να απειλήσει την εστία της ομάδας του Ηρακλείου.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΓΙΑΣΜΙΝΚΟ ΒΕΛΙΤΣ): Αθανασίου, Γιαλούσης, Άλμπι Άλλα, Αυγενικού, Μπουρσέλης, Κούτρης, Στεφάνοβιτς, Γρομητσάρης, Παμλίδης, Δωματάς, Κυριακόπουλος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Πάτο, Μπουντόπουλος, Μπόγιοβιτς
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άλμπι Άλλα
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Γρομητσάρης

eeep eeep