Αναφορά Αγώνα: ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ | Round 12 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΙΩΝΙΚΟΣ εν ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 15 Δεκέμβριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος Αγώνα με νίκη του Ιωνικού (2-0)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ιωνικός) Ο Μάναλης απείλησε με κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ασπρόπυργος) Καλογέρης μπήκε στη θέση του Κρητικού , ενώ ένα λεπτό μετά ο Ζαχαρός μπήκε στη θέση του Βασιλείου
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ιωνικός) Ο Μουστάκης εκτέλεσε φάουλ απο τον άξονα, η μπλαλα έφτασε στον Καλλέργη που απο κοντά σκόραρε για το 2-0.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ασπρόπυργος) Ζγκούρι αντί του Γκατσολάρι
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ιωνικός) Τιεντσέ βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ που έκανε έφυγε άουτ
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ιωνικός) ο Μάναλης που πήρε τη θέση του Μακρίδη.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ιωνικός) O Κολλαράς πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς με ΄σεντρα σουτ απο αριστερά και τον Παναγόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ιωνικός) Ο Σμυρλλής δημιούργησε φάση με το 1-2 με τον Κρητικό που έβγαλε ασίστ αλλά ο Παναγόπουλλος "διάβασε" τη φάση και βγήκε μπλοκάροντας τη μπάλα.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ιωνικός) Γκούφας μπήκε στη θέση του Σμυρλλή
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ασπρόπυργος απείλησε με πλαγιοκόπηση του Νικολακάκη απο αριστερά, πριν όμως η μπάλα φτάσει στον Γκατσολάρι , ο Κολλαράς έδιωξε σε κόρνερ.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...To πρώτο δεκάλεπτο του β μέρους βρήκε τον Ιωνικό να είναι πολλύ πιο ζωντανός απο τον αντίπαλο του. Με τους παίκτες του Αρανούτη να κερδίζουν προσωπικές μονομαχίες.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη 2ου μέρους
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου μέρους
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στο 39, έγινε το 1-0 . Ο Μουστάκης έβγαλε σέντρα απο τα δεξιά και ο Κρητικός στην καρδιά της άμυνας έκανε το 1-0 ε κοντινό πλασέ.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλλή φάση στο, με ένα κόρνερ απο τα δεξιά και την κεφαλιά του Κρητικού να φεύγει άουτ. O Iωνικός συνέχισε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο ,με τον Κρητικό να δέχεται κάθετη μπαλιά ,αλλά ο Παπαναγόπουλος βγήκε και πρόλαβε, ενώ στο 20, ο Βασιλλλείου έκανε διαγώνιο σουτ που μπλόκαρε ο Κουρεπίνης. .
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη Αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Iωνικός:Κουρεπίνης,Μουστάκης,Κολλάράς,Ιωάννου,Φουρλάνος,Γκοτσούλιας,Τιεντσέ,Καλλέργης,Κρητικός,Μακρίδης,Σμυρλής
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ασπρόπυργος: Pinto, Sreckonic,Βασιλείου,Γκατσολαρι, Νικολάου,Νικολακάκης,Σταγάκης,Ζωνας,Λογοθέτης,Γκουγκουδης,Παναγόπουλος

eeep eeep