Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ | Round 25 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΧΑΝΙΑ εν ΚΕΡΚΥΡΑ
0 3

Περισσότερες πληροφορίες



Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...15:31... Οι οπαδοί του ΑΟΧ διαμαρτύρονται
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...15:29... Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο ΟΤΕ TV, το φύλλο αγώνα έκλεισε!
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...15:27... Η Κέρκυρα είναι θετική να αγωνιστεί, αλλά ο Γρατσάνης είναι αποφασισμένος να κλείσει το φύλλο αγώνα. Επίσημη ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι δεν υπάρχει ακόμα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...15:22... Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ΟΤΕ, άνθρωπος των γηπεδούχων έχει φύγει από το γήπεδο για να φέρει χρήματα... Προφανώς υπό την ανοχή του διαιτητή.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1536... Ένας άνθρωπος του ΑΟΧ έφτασε στο γήπεδο με τα χρήματα, ενώ οι οπαδοί διαμαρτύρονται προς τον Μιχαλανδρέα Νύκταρη...
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...15:44... Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης δηλώνει: «Ο διαιτητής μου είπε ότι δεν υπήρχαν χρήματα και έδωσε προθεσμία ως τις 15:20. Πήγε κάποιος να φέρει τα λεφτά, αλλά μετά τις 15:20 έκλεισε το φύλλο αγώνα».
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...16:07... Στις 15:26 έκλεισε το φύλλο αγώνα ο Γρατσάνης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...15:59... Ο διαιτητής Γρατσάνης ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Σπύρο Καλογιάννη.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...15:53... Το ποσό των 2.050 ευρώ έδωσε ο ΑΟΧ στον διαιτητή, αλλά αυτός είχε κλείσει το φύλλο αγώνα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...15:21... Ακόμα ζέσταμα κάνουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...15:19... Βγήκαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ στον αγωνιστικό χώρο. Προφανώς την ύστατη ώρα οι γηπεδούχοι πλήρωσαν το εξοδολόγιο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μουντοκαλάκης πήρε τη θέση του Διαμαντόπουλου στην αποστολή του ΑΟΧ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά και οι οργανωμένοι αφήνουν ανθοδέσμες σε ένα σημείο της εξέδρας στη μνήμη του φιλάθλου, Αντώνη Χατούπη που έφυγε πριν ένα χρόνο από τη ζωή.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το ματς θα καθυστερήσει να ξεκινήσει. Ελάχιστος κόσμος στα Περιβόλια...
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στις 15:06 έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο μόνο οι φιλοξενούμενοι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...15:17... Οι γηπεδούχοι, αλλά και ο διαιτητής δεν έχουν βγει ακόμα στον αγωνιστικό χώρο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο διαιτητής Γρατσάνης θα περιμένει μέχρι τις 15:20 να πληρωθεί το εξοδολόγιο...
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...15:10... Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ έχουν επιστρέψει στα αποδυτήρια, αλλά δεν έχουν βγει ακόμα στον αγωνιστικό χώρο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Μακρίδης, Ιωάννου, Βενέτης, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Ζορμπάς, Κόντος, Αρναρέλλης, Μπαλντοβαλίεφ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μ. Νύκταρης, Χατζηλιάδης, Σάντερσον, Τσούτσης, Γκέσιος, Δεινόπαπας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων) Βοηθοί: Τζαφόλιας (Αν. Αττικής), Μανούρας (Τρικάλων)

eeep eeep