Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Round 30 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
97COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπουντόπουλου από τα όρια της περιοχής, η μπάλα πάνω από την εστία.
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Τρίγκας
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κύργιας έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό σουτ του Μπουντόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και απομακρύνθηκε.
88Βγήκε Γιώργος Σαμπατάκος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Λαμπρόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Γιώργος Λαμπρόπουλος αντί Σαμπατάκου
87ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Σαμπατάκος
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιλτιάδης Μητρόπουλος
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Μπουτζίκος
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ρουσάκη μέσα από την περιοχή της Παναχαϊκής, η μπάλα πάνω από την εστία.
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Βορύλλας
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Τζιώρας
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τακουνάκι του Τζιώρα στην περιοχή, η μπάλα πήγαινε προς την εστία, αλλά έκοψε ο Τρίγκας πάνω στη γραμμή.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων πιέζει, προσπαθεί να βρει χώρους, αλλά η Παναχαϊκή κρατά καλά στην άμυνα και δεν αφήνει περιθώρια για επιθετικές ενέργειες.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χαρτσιάς με σουτ έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο έξω από την εστία του Απόλλωνα.
62ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΓιώργος Μπουντόπουλος
62ΓΚΟΛΓιώργος Μπουντόπουλος
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Καμαρά γύρισε την μπάλα παράλληλα προς την περιοχή, ο Μπουντόπουλος πετάχτηκε πιο γρήγορα και έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα.
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κόστα Βιάνα Βάντερσον
54Βγήκε Δημήτρης Σουνάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μπουντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Πινδώνης εκτέλεσε φάουλ που χτύπησε στην συμβολή των δοκαριών, ο Σαμπατακος πήρε την μπάλα μετά και την έστειλε στα δίχτυα.
54ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιώργος Σαμπατάκος
54ΓΚΟΛΓιώργος Σαμπατάκος
53ΔΟΚΑΡΙΘανάσης Πινδώνης
48Βγήκε Λυμπέρης Στεργίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανρί Καμαρά (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Καμαρά αντί Στεργίδη
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τζιώρα μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόρνερ μετά από κόντρα σε αμυντικούς.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΡΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...TEΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σουνά έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Ασίγκμπα και έφυγε κόρνερ. Ο Κύργιας ζήτησε έντονα πέναλτι από τον διαιτητή.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Στεργίδη σε κομπίνα εκτέλεση φάουλ, ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής μπλόκαρε εύκολα.
32Βγήκε Μιγκέλ Πέδρο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Τρίγκας (MΕΣΟΣ)
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Τρίγκας αντί Πέδρο
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Πινδώνης
27ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Χούσα
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Ρουμπάτο, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα, αλλά το σουτ που έκανε από πλάγια έφυγε αρκετά έξω από την εστία.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων συνεχίζει να έχει τον έλεγχο, αλλά χωρίς να υπάρχει καμία αξιόλογη προσπάθεια μέχρι τώρα.
12ΔΟΚΑΡΙΓιώργος Δεληζήσης
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Στεργίδης έπιασε κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Στρέζος προσπάθησε να διώξει, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρια και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τζιώρα μέσα από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Πέδρο αντί Ιωσήφ Λαμπρόπουλου
09Βγήκε Ιωσήφ Λαμπρόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιγκέλ Πέδρο (MΕΣΟΣ)
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων έχει ξεκινήσει αρκετά δυνατά, έχει την πίεση στην περιοχή της Παναχαϊκής και μέχρι τώρα οι ποδοσφαιριστές του έχουν δοκιμάσει κάποια σουτ εκτός περιοχής.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΚΑΣ): Αποστολίδης, Πάνος, Μπουτζίκος, Κύργιας, Φατιόν, Ρουσάκης, Βάντερσον, Παρπέξ, Τζιώρας, Σουνάς, Στεργίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Σαμπατάκος (88' Γ. Λαμπρόπουλος), Λαμπρόπουλος Ι. (9' Πέδρο - 32' Τρίγκας), Πινδώνης, Ρουμπάτος, Μουκίδης, Χαρτσίας, Βορύλλας, Μητρόπουλος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Ρουμπάτος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Χαρτσιάς
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Στρέζος

eeep eeep