Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Round 25 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιλτιάδης Μητρόπουλος
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ λίγες αξιόλογες προσπάθειες πλέον, με τους παίκτες των δύο ομάδων να περιμένουν πλέον να κυλήσουν τα λεπτά για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση.
77Βγήκε Νίκος Μουστάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Σωτηράκος  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Σωτηράκος αντί Μουστάκη
73ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Πινδώνης
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Παπαδόπουλος αντί Μωϋσιάδη
72Βγήκε Στάθης Μωϋσιάδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Παπαδόπουλος (MΕΣΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Κολονέρος αντί Ταμπάκη
63Βγήκε Βασίλης Ταμπάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Κολονέρος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παβίσεβιτς μέσα από την περιοχή της Παναχαϊκής, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία.
54ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βασίλης Ταμπάκης
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Ταμπάκης με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ματσούκα.
54ΓΚΟΛΒασίλης Ταμπάκης
52ΓΚΟΛΜάρκο Παβίσεβιτς
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Παβίσεβιτς πήρε την μπάλα σε διεκδίκηση έξω από την περιοχή της Παναχαϊκής από τον Ασίγκμπα, μπήκε στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με διαγώνιο σουτ.
52ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μάρκο Παβίσεβιτς
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παβίσεβιτς βγήκε από την αριστερή πλευρά, μπήκε στην περιοχή, αλλά έκανε το σουτ που έφυγε άουτ αντί να σπάσει την μπάλα στο πέναλτι.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ομπράντοβιτς έκανε το διαγώνιο σουτ μέσ από την περιοχή της Παναχαϊκής και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ομπάντοβιτς έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ από αριστερά και με σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα.
44ΓΚΟΛΝεμάνια Ομπράντοβιτς
44ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νεμάνια Ομπράντοβιτς
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πολίμος έκανε το διαγώνιο σουτ από αριστερά έξω από την περιοχή της Παναχαϊκής, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ασίγκμα με εκπληκτική προσπάθεια έκοψε τον Ταμπάκη πριν βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ματσούκα, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Χαρτσία και πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία. Ο διαιτητής ξεγελάστηκε και έδειξε άουτ.
29ΔΟΚΑΡΙΣουλαϊμόν Όμο
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ Ο Όμο στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα παράλληλα με την εστία βρήκε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέντε διαδοχικές εκτελέσεις κόρνερ για την ομάδα του Αχαρναϊκού, χωρίς να καταγραφεί τελική προσπάθεια.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σαμπατάκος έκανε το γέμισμα από αριστερά στην περιοχή του Αχαρναϊκού, αλλά ο Ρουμπάτος δεν κατάφερε να κάνει καλό κοντρόλ για να πιάσει μόνος το σουτ.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ματσούκα έξω από την περιοχή της Παναχαϊκής, ο Στρέζος έκανε εκπληκτική επέμβαση στο "γάμα" και μπλόκαρε.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Ταμπάκη στην περιοχή της Παναχαϊκής, ο Μουστάκης όμως δεν κάνει καλό κοντρόλ και η μπάλα πηγαίνει στα χέρια του τερματοφύλακα.
17ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Χαρτσιάς
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παβίσεβιτς από τα όρια της περιοχής, ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής μπλόκαρε.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πινδώνη έξω από την περιοχή του Αχαρναϊκού, η μπάλα στα χέρια του Μπαμπανιώτη με διπλή προσπάθεια.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού έχουν δώσει χώρο στην Παναχαϊκή ώστε να απλωθεί η άμυνα της και να μην είναι τόσο κλειστή.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αχαρναϊκός πιέζει από το πρώτο λεπτό την άμυνα της Παναχαϊκής που προσπαθεί να μην αφήσει τους παίκτες των γηπεδούχων να δημιουργήσουν φάσεις.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ): Μπαμπανιώτης, Μωυσιάδης, Ταμπάκης, Ματσούκας, Όμο, Ομπράντοβιτς, Πολίμος, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ): Στρέζος, Ασίγκμπα, Χούσα, Πινδώνης, Μουκίδης, Ρουμπάτος, Τρίγκας, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος, Γ. Λαμπρόπουλος, Χαρτσιας

eeep eeep