Αναφορά Αγώνα: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΧΑΝΙΑ | Round 22 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ εν ΧΑΝΙΑ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα στον Εύοσμο. Ο Αγροτικός νίκησε 1-0.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έξι λεπτά καθυστερήσεων
89Βγήκε Κλάρενς Μπιτάνγκ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Μπάρμπας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Αγροτικό Αστέρα. Στη θέση του Μπιτάνγκ ο Μπάρμπας.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τοπούζης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Διαμαντόπουλος έκανε το σουτ, αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί του ΑΟΧ.
82ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Θανάσης Δεινόπαπας
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόκκινη στον Δεινόπαπα (δεύτερη κίτρινη). Ο παίκτης του ΑΟΧ μάρκαρε αντικανονικά τον Σκλιοπίδη. Με δέκα οι Κρητικοί.
77Βγήκε Πέτρος Καμινιώτης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τζόρνταν Σάντερσον (MΕΣΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον ΑΟΧ. Ο Σάντερσον αντί του Καμινιώτη.
76ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πέτρος Καμινιώτης
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μπιτάνγκ από αριστερά, κεφαλιά από τον Τοπούζη, δεύτερη του Συμελίδη, η μπάλα πάνω από το δοκάρι του Πρίφτη
74Βγήκε Περικλής Βελλίνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Συμελίδης (MΕΣΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Αγροτικό. Στη θέση του Βελλίνη ο Συμελίδης.
71ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Τοπούζης
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέλιος Νάκας
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Αγροτικό. Στη θέση του Θεοδωρίδη ο Τοπούζης.
67Βγήκε Κώστας Θεοδωρίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Τοπούζης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
66Βγήκε Μιχαλανδρέας Νύκταρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Νάκας (MΕΣΟΣ)
66Βγήκε Βασίλης Ιωαννίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παρασκευάς Παλιάτσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ για τον ΑΟΧ. Αντί του Ιωαννίδη ο Παλιάτσιος και αντί του Νύκταρη ο Νάκας.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Καμινιώτη, η μπάλα άουτ.
59ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Δεινόπαπας
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ από τον Θεοδωρίδη, η μπάλα πέρασε άστοχα εκτός εστίας.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τα Χανιά έχουν μπει δυνατά στο δεύτερο μέρος, αλλά η μοναδική τους χαμένη ευκαιρία μέχρι τώρα είναι αυτή του Δεινόπαπα.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δεινόπαπας ξεπέρασε τον Σκλιοπίδη, βρέθηκε απέναντι στον Βοσνιάδη, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
45' 1'COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ημίχρονο στον Εύοσμο.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ένα λεπτό καθυστερήσεων
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για κράτημα του Τσούτση στον Διαμαντόπουλο. Ο επιθετικός του Αγροτικού έπεσε στο έδαφος, αλλά ο ρέφερι δεν έδειξε τίποτα.
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Τσούτσης
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ από τον Τσούτση, το οποίο δεν βρήκε στόχο.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δίκαια μπροστά στο σκορ ο Αγροτικός, ο οποίος είχε σπαταλήσει αρκετές ευκαιρίες νωρίτερα.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 για τον Αγροτικό. Ο Καπίας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κατέληξε στο παραθυράκι του Πρίφτη.
30ΓΚΟΛΣτέφανος Καπίας
30ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Στέφανος Καπίας
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βελλίνης επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσούτσης εκτέλεσε φάουλ, ο Βοσνιάδης μπλόκαρε τη μπάλα.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Μακρυδημήτρης
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Ιωαννίδη, η μπάλα κόντραρε. Ο ίδιος έκανε νέο σουτ, μπλόκαρε ο Βοσνιάδης.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Θεοδωρίδης σούταρε από πάσα του Τσεμπερίδη, ο Πρίφτης έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεσε φάουλ από τον Καπία, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πρίφτη η μπάλα.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κι άλλη καλή στιγμή για τον Αγροτικό. Ο Μπιτάνγκ σέντραρε από αριστερά, ο Πρίφτης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει σταθερά, με αποτέλεσμα ο Βελλίνης να πιάσει την κεφαλιά, αλλά να στέλνει άουτ τη μπάλα.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ εκ νέου από τον Μπιτάνγκ. Ο Πρίφτης έδιωξε προσωρινά, η μπάλα έφτασε στον Τσεμπερίδη, ο οποίος πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά την έστειλε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Διαμαντόπουλος σούταρε αμαράριστος μέσα από την περιοχή, ύστερα από κόρνερ του Μπιτάνγκ, αλλά δεν βρήκε στόχο.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσεμπερίδης ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ, ο Πρίφτης είδε τη μπάλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καμινιώτης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο΄.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναπληρωματικοί για τον ΑΟΧ είναι οι: Αμπατζίδης, Φυντικάκης, Σάντερσον, Τρινταφυλλίδης, Διαμαντόπουλος, Νάκας και Παλιάτσιος.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο για τον Αγροτικό Αστέρα είναι οι Γρηγοριάδης, Μπάρμπας, Τοπούζης, Συμελίδης, Νταβίντοφ, Καραμπάς και Κνέζεβιτς.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βελλίνης έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Χατζηλιάδη και κατέληξε κόρνερ.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελευταία νίκη του Αγροτικού Αστέρα αυτή στις 10 Ιανουαρίου, στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό (2-0).
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το ματς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γκράνας (Θράκης) Βοηθοί: Δημητριάδης (Θράκης), Κούλα (Ξάνθης)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Καμινιώτης, Μ. Νύκταρης, Τσούτσης, Χατζηλιάδης, Δεινόπαπας, Γκέσιος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Καπίας, Αμαραντίδης, Σαμουηλίδης, Τσεμπερίδης, Βελλίνης, Μπιτάνγκ, Θεοδωρίδης, Διαμαντόπουλος.

eeep eeep