Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Round 11 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Χαρτσιάς αντί Πέδρο
94Βγήκε Μιγκέλ Πέδρο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Χαρτσιάς (MΕΣΟΣ)
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Πίτκας
91Βγήκε Λεωνίδας Σκαρτσίλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Σταμογιάννος (MΕΣΟΣ)
91ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ρομπέρτο Ζουνίνιο
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Σταμογιάννος αντί Σκαρτσίλα
87Βγήκε Φώτης Παπανικολάου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιλτιάδης Μητρόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Μητρόπουλος αντί Παπανικολάου
83ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σπύρος Σπίνουλας
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Σπίνουλας έφυγε στην αντεπίθεση για τον Παναιγιάλειο μετά από πάσα του Γκοτσούλια, πέρασε και τον Αθανασόπουλο και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αιγίου.
83ΓΚΟΛΣπύρος Σπίνουλας
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Μίλιτς αντί Πέριτς
78Βγήκε Μίλαν Πέριτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλεξάνταρ Μίλιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Παναχαϊκή διατηρεί την ανούσια κατοχή της μπάλας (64-36) και δεν μπορεί να δημιουργήσει τελικές προσπάθειες.
73Βγήκε Θανάσης Πινδώνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Τρίγκας (MΕΣΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Τρίγκας αντί Πινδώνη
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται το κακό παιχνίδι, με πολλές διακοπές και καμία ουσιαστική τελική προσπάθεια από τις δύο ομάδες.
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Σανδραβέλης
62ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Κάργας
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Σιατραβάνη μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παναιγιάλειου.
60Βγήκε Γιάννης Μπουρλάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ρομπέρτο Ζουνίνιο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Ζουνίνιο αντί Μπουρλάκη
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Σκαρτσίλα μέσα από την περιοχή της Παναχαϊκής, η μπάλα δεν είχε δύναμη για να απειλήσει τον Αθανασόπουλο.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκοτσούλιας δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή της Παναχαϊκής, αλλά η μπάλα στα χέρια του Αθανασόπουλου.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Παναχαϊκή πιέζει σε αυτά τα πρώτα λεπτά την εστία του Παναιγιάλειου χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποια τελική προσπάθεια.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τζίλας μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο έξω από την εστία του Πίτκα.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ λεπτά οι καθυστερήσεις για το πρώτο ημίχρονο.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Πέδρο, έδιωξαν εύκολα οι αμυντικοί του Παναιγιάλειου.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Σπίνουλας
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για την Παναχαϊκή. Ο Στεργίδης πήρε την μπάλα στην περιοχή από σέντρα του Λαμπρόπουλου, έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια ο Ομάρ την έδιωξε με το κεφάλι σε κόρνερ.
36ΔΟΚΑΡΙΛυμπέρης Στεργίδης
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Παναχαϊκή δεν μπορεί να πιέσει τον Παγαιγιάλειο, ο οποίος έχει πάρει χώρο στο γήπεδο και είναι αυτός που έχει δημιουργήσει και τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Αθανασόπουλου.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά λάθη και φάουλ στη μεσαία γραμμή που έχουν χαλάσει τον ρυθμό που είχε η αναμέτρηση στα πρώτα λεπτά.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουρλάκης αυτή τη φορά κατάφερε να κάνει το σουτ στην παράλληλη σέντρα του Σπίνουλα, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, αυτή τη φορά σε κεφαλιά του Πέριτς μετά από σέντρα του Σκαρτσίλα.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Σπίνουλα παράλληλα με εστία της Παναχαϊκής, ο Αθανασόπουλος πρόλαβε να αλλάξει πορεία στην μπάλα πριν την βρει ο Μπουρλάκης.
12ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιγκέλ Πέδρο
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Κολόκας, Κρισμάρεβιτς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Πέριτς, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ανδρονικίδης (Πειραιά) Βοηθοί: Καλαμπόκης, Αντωνόπουλος (Αιτ/νίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Κάργας, Ι. Λαμπρόπουλος, Χατζής, Πινδώνης, Στεργίδης, Πέδρο, Σιατραβάνης, Τζίλας.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Αθανασόπουλος

eeep eeep