Αναφορά Αγώνα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Round 10 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εν ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
5 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ
91ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ηλίας Τσιλιγκίρης
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 5-1 για τον Ολυμπιακό Βόλου. Από πάσα του Γουόρντεν, ο Τσιλιγκίρης από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ.
91ΓΚΟΛΗλίας Τσιλιγκίρης
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Λεόν, ο Αρβανίτη έκανε το πλασέ, αλλά έστειλε άουτ τη μπάλα. Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Φερνάντες εκτός, μέσα ο Κυζιρίδης.
78Βγήκε Ντάριο Φερνάντεζ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γρηγόρης Κυζιρίδης (MΕΣΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ανδρίκος στη φάση του πέναλτι έκανε χέρι πάνω στη γραμμή σε σουτ του Τσιλιγκίρη.
73ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΝτιέγκο Λεόν
73ΓΚΟΛΝτιέγκο Λεόν
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 4-1 για τον Βόλο. Ευστόχησε από την άσπρη βούλα ο Λεόν.
72ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΣτέλιος Ανδρίκος
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ανδρίκος έκανε χέρι σε σουτ του Τσιλιγκίρη. Πέναλτι για τους γηπεδούχους και ΚΟΚΚΙΝΗ για τον αμυντικό της Ελευσίνας.
70ΔΟΚΑΡΙΝτιέγκο Λεόν
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Λεόν σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα στο δοκάρι. Εν συνεχεία ο Γουόρντεν δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Μανιάτη να μπλοκάρει.
65Βγήκε Νίκος Γκεμίσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Δημόπουλος (MΕΣΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρίτη αλλαγή για τον Πανελευσινιακό. Στη θέση του Γκεμίση ο Δημόπουλος.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Βιγιαφάνε, ο Στρατηλάτης έδιωξε δύσκολα.
59ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Νάστος
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Ντάσιου ο Νικολόπουλος.
53Βγήκε Γιώργος Ντάσιος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ορέστης Νικολόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερη αλλαγή για τον Πανελευσινιακό. Ο Βιγιαφάνε στη θέση του Πλαβούκου.
52Βγήκε Παναγιώτης Πλαβούκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκολας Βιγιαφάνε  (MΕΣΟΣ)
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Αρβανίτης
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ στο δεύτερο μέρος με ΑΛΛΑΓΗ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στη θέση του Διαμαντόπουλου ο Τσιλιγκίρης. Για τον Πανελευσινιακό στη θέση του Κορνελάτου ο Γιαννιτσάνης.
46Βγήκε Ανδρέας Κορνελάτος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Γιαννιτσάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Δημήτρης Διαμαντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ηλίας Τσιλιγκίρης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΡοντρίγκο Ντεπέτρις
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-1! Μπαλιά του Λεόν στον Γουόρντεν, αυτός με κεφαλιά - πάσα τροφοδοτεί τον Ντεπέτρις και ο τελευταίος με κεφαλιά βρίσκει δίχτυα!
45ΓΚΟΛΡοντρίγκο Ντεπέτρις
44ΓΚΟΛΜάρτιν Μπλάνκο
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1! Ο Πανελευσινιακός μείωνει. Ο Γκεμίσης βρήκε τον Μπλάνκο και αυτός με διαγώνιο σουτ νικά τον Στρατηλάτη.
44ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μάρτιν Μπλάνκο
37ΓΚΟΛΈρικ Γουόρντεν
37ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Έρικ Γουόρντεν
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0! Ο Έρικ Γουόρντεν με δυνατό σουτ εκτός περιοχής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα!
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0! Ο Ντεπέτρις ευστοχεί από την άσπρη βούλα! O Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε πέναλτι όταν ο Γκουγκούδης προσπάθησε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Τσίγκρο και αυτός έκανε χέρι. Αρχικά ο διαιτητής έδειξε φάουλ, αλλά αργότερα έδωσε πέναλτι.
24ΓΚΟΛΡοντρίγκο Ντεπέτρις
24ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΡοντρίγκο Ντεπέτρις
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κυριάκος Τσίγκρος
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ του Ολυμπιακού Βόλου!
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παληγεώργου, ο Στρατηλάτης παραχωρεί κόρνερ.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΓΚΟΛ του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Γκουγκούδης βγάζει παράλληλη μπαλιά για τον Διαμαντόπουλο, αυτός σκοράρει, όμως ο επόπτης σηκώνει τη σημαία.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην εξέλιξη της φάσης και μετά από κόρνερ, ο Ντεπέτρις σεντράρει για τον Γουόρντεν, αλλά αυτός αστοχεί με κεφαλιά.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λεόν, η μπάλα κοντράρει και φεύγει πάνω από την εστία του Μανιάτη.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γουόρντεν στρώνει στον Νάστο, αυτός σουτάρει, αλλά η μπάλα περνά άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας) Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Παπαδάκης (Ημαθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Ανδρίκος, Λίτσος, Τσίγκρος, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Μποτωνάκης, Κακαράς, Κορνελάτος, Πλαβούκος, Μπλάνκο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Αρβανίτης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Νάστος, Φερνάντεζ, Ντεπέτρις, Λεόν, Γουόρντεν, Διαμαντόπουλος.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γρηγόρης Κυζιρίδης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Μποτωνάκης

eeep eeep