Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | Round 9 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΧΑΝΙΑ εν ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μαμούτ Σαΐν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Φώτης Κισκαμπάνης
92Βγήκε Γιάννης Γκέσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιχαλανδρέας Νύκταρης (MΕΣΟΣ)
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Μπιτέλης
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σαΐν άνοιξε στον Δεινόπαπα, εκείνος μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία της Αναγέννησης.
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Γκέσιος
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Σαΐν που μπήκε στην περιοχή της Αναγέννησης, αλλά δεν καταφέρνει να κάλά το σουτ.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κισκαμπάνη, αλλά ο τερματοφύακας του ΑΟ Χανιά μπλόκαρε την μπάλα.
72Βγήκε Δημήτρης Ρούσσης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Μαυριάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Μασάδο, ο Γκέσιος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα μετά την επέμβαση του Κουτσόπουλου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί της Αναγέννησης σε κόρνερ.
67ΔΟΚΑΡΙΓιάννης Γκέσιος
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Γκέσιος έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης έδιωξε πάλι σε κόρνερ.
64Βγήκε Νικομανώλης Νύκταρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Δεινόπαπας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
58Βγήκε Γιώργος Μοσχάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μπιτέλης (MΕΣΟΣ)
58Βγήκε Θωμάς Τσίτας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Τσούκαλος (MΕΣΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Λίτα ήταν αυτός που πήρε την μπάλα αυτή τη φορά από εκτέλεση φάουλ του Μασάδο, αλλά ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης κατάφερε να διώξει την μπάλα.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Μασάδο εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή της Αναγέννησης και ο Μπριλάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
50ΓΚΟΛΧαράλαμπος Μπριλάκης
50ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΧαράλαμπος Μπριλάκης
49ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Ρούσσης
46Βγήκε Γιώργος Μπουζούκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Ρίκκα (MΕΣΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπάζιτς βγήκε γρήγορα και μπλόκαρε την μπάλα σε βαθιά μπαλιά που πέρασε πάνω από τον Διαμαντόπουλο και ήταν κοντά στα πόδια του Πιτταρά.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μασάδο έκανε το γέμισμα, ο Γκέσιος έπιασε την κεφαλιά και ο Ρούσσης κατάφερε να διώξει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρματος της Αναγέννησης Καρδίτσας.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Πιτταρά, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας του ΑΟ Χανιά.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μοσχάκη μέσα από την περιοχή του ΑΟ Χανιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Μπλάζιτς.
24ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιάννης Γκέσιος
24ΓΚΟΛΓιάννης Γκέσιος
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Γκέσιος με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αναγέννησης. Προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ του Μασάδο και απόκρουση του Κουτσόπουλου που έφερε την μπάλα στα πόδια του Γκέσιου.
22ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Υφαντής
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίος συνδυασμός Λίτα - Σαΐν έξω από την περιοχή της Αναγέννησης, αλλά δεν προλαβαίνει ο Λίτα να κάνει το σουτ.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουζούκης έπεσε στην περιοχή της Αναγέννησης, αλλά ο διαιτητής Κορδολαίμης είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Αναγέννηση Καρδίτσας προσπαθεί να βγει στην κόντρα σε αυτά τα πρώτα λεπτά και έχει αφήσει χώρο στον ΑΟ Χανιά.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λίτα αρεκτά έξω από την περιοχή της Αναγέννησης, η μπάλα έφυγε άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σ. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Ρούσσης, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής, Μπλέντι, Τσίτας, Μοσχάκης, Πιτταράς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής) Βοηθοί: Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), Πάγκαλος (Λασιθίου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θ. ΓΡΑΦΑΣ): Μπλάζιτς, Παγώνης, Μασάδο, Καρτσαμπάς, Νύκταρης Ν., Διαμαντόπουλος, Σαΐν, Λίτα, Μπριλάκης, Μπουζούκης, Γκέσιος.

eeep eeep