Αναφορά Αγώνα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΧΑΝΙΑ | Round 8 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΚΕΡΚΥΡΑ εν ΧΑΝΙΑ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σέρτζιαν Μπλάζιτς
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Καμπάνταη μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΕΝΤΡΑ ΣΟΥΤ Του Γκόμες, η μπάλα από τα χέρια του Μπλάζιτς σε κόρνερ.
86ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λεωνίδας Καμπάνταης
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Η Κέρκυρα ισοφάρισε με τον Καμπάνταη, προηγήθηκε σέντρα του Γκόμες, κεφαλιά του Γεωργακόπουλου και διώξιμο του Μπλάζιτς που εκμεταλλεύθηκε ο Καμπάνταης.
86ΓΚΟΛΛεωνίδας Καμπάνταης
82ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Δεινόπαπας
78ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αναστάσιος Παγώνης
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δύο καλές σέντρες στην περιοχή του ΑΟ Χανιά, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Παρακευαΐδης αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να κάνει καλά το σουτ.
74ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Παρασκευαΐδης
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Διαμαντόπουλος με πολύ καλή ενέργεια έκοψε τον Καμπάνταη πριν προλάβει να κάνει το σουτ από τα τρία μέτρα.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Κέρκυρα έχει κλείσει στο μισό γήπεδο τον ΑΟ Χανιά, αλλά δεν μπορούν να φτάσουν σε τελική προσπάθεια.
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Βενέτης
64Βγήκε Δημήτρης Σουάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Γεωργακόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64Βγήκε Γιώργος Μπουζούκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τζόρνταν Σάντερσον (MΕΣΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Γεωργακόπουλος αντί Σουάνη
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Σάντερσον αντί Μπουζούκη
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λίτα βρέθηκε σε θέση βολής μετά από ωραία πάσα του Γκέσιου, αλλά δεν έκανε καλό σουτ και η μπάλα πέρασε έξω από την εστία της Κέρκυρας.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Δεινόπαπας αντί Σαΐν.
60Βγήκε Μαμούτ Σαΐν (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Δεινόπαπας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκόμες έπιασε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά μπλόκαρε ο Μπλάζιτς.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ - Γκέσιος αντί Ν. Νύκταρη
52Βγήκε Νικομανώλης Νύκταρης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Γκέσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Στέλιος Μακρίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Κόντος (MΕΣΟΣ)
46Βγήκε Ρούμπεν Ταβάρες Φάμπιο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Οράσιο Καρντόσο (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Καρντόσο αντί Φάμπιο και Κόντος αντί Μακρίδη
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Μπριλάκης
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μασάδο εκτέλεσε με σουτ φάουλ του ΑΟ Χανιά από 35 μέτρα, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Λίτα με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κέρκυρας.
40ΓΚΟΛΛιρόι Λίτα
40ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Λιρόι Λίτα
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λίτα μέσα από την περιοχή της Κέρκυρας, ο Κουτζαβασίλης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
34ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Κρητικός
33ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Μπουζούκης
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παιχνίδι κέντρου στα τελευταία λεπτά, με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να μπει στην περιοχή του αντιπάλου και να δημιουργήσει κινδύνους.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΑΟ Χανιά έχει πάρει μέτρα στο γήπεδο και έχει προσπαθήσει να μπει στην περιοχή κυρίως με εκτελέσεις φάουλ του Μασάδο.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σημαντική ευκαιρία για την Κέρκυρα, γύρισμα πάλι του Σουάνη, έδιωξαν οι αμυντικοί και σε νέο σουτ του Μακρίδη που ακολούθησε η μπάλα πήγε στην πλάτη του Παγώνη και στη συνέχεια έδιωξαν εκτός περιοχή.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια του Σουάνη από δεξιά, γύρισμα στο σημείο του πέναλτι στον Καμπάνταη, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Μασάδο με γέμισμα στην περιοχή της Κέρκυρας, αλλά ο Σαΐν δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ στην κίνηση.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Κέρκυρα είναι σαφώς πιο δραστήρια σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και προσπαθεί να μπει στην περιοχή του ΑΟ Χανιά.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Μπριλάκης, Σαΐν, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Ν. Νύκταρης, Μασάδο, Μπουζούκης, Τσούτσης, Λίτα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τ. Τίκας (Καρδίτσας) Βοηθοί: Τακόπουλος, Χ. Τίκας (Καρδίτσας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κρητικός, Μακρίδης, Ζορμπάς, Φάμπιο, Σουάνης, Καμπάνταης.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νικομανώλης Νύκταρης

eeep eeep