Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Round 7 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΧΑΝΙΑ εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Χούσα αντί Χαντζή
90Βγήκε Κώστας Χατζής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Χούσα (MΕΣΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μασάδο, η μπάλα έξω από την εστία.
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λιρόι Λίτα
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Λίτα, ο οποίος έπεσε στην περιοχή μετά από διεκδίκηση με τον Λαμπρόπουλο.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ Μπουζούκης αντί Γκέσιου
77Βγήκε Γιάννης Γκέσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μπουζούκης (MΕΣΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση του ΑΟ Χανιά με τον Δεινόπαπα και τον Τσούτση, αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να κάνει το σουτ όπως ήθελε και η μπάλα πήγε στα χέρια του Αθανασόπουλου.
70Βγήκε Βαγγέλης Ντελέκος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Χαρτσιάς (MΕΣΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Χαρτσιάς αντί Ντελέκου
67ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Δεινόπαπας
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Αντεπίθεση του ΑΟ Χανιά με τρεις παίκτες, συνδυασμός Λίτα - Τσούτση, Δεινόπαπα, με τον τελευταίο να στέλνει με σουτ την μπάλα στα δίχτυα.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λίτα πήρε την μπάλα στην περιοχή, αλλά καθυστέρησε και τον πρόλαβε ο Αθανασόπουλος.
64Βγήκε Νικομανώλης Νύκταρης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λιρόι Λίτα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Θανάσης Δεινόπαπας
64ΓΚΟΛΘανάσης Δεινόπαπας
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Λίτα αντί Ν. Νύκταρη
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Γκέσιος με σουτ άνοιξε το σκορ για τον ΑΟ Χανιά. Προηγήθηκε σέντρα του Δεινόπαπα και κεφαλιά - πάσα του Τσούτση.
59ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιάννης Γκέσιος
59ΓΚΟΛΓιάννης Γκέσιος
58Βγήκε Μαμούτ Σαΐν (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Δεινόπαπας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Δεινόπαπας αντί Σαΐν
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μασάδο έξω από την περιοχή της Παναχαϊκής, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Αθανασόπουλου.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Ο Πέδρο έφυγε στην αντίπαλη περιοχή, έδωσε στον Τζίλας και εκείνος στην προσπάθεια του να πλασάρει τον Μπλάζιτς χτύπησε τον τερματοφύλακα του ΑΟ Χανιά.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Χατζηλιάδη, η μπάλα κόντραρε στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής και έφυγε κόρνερ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44Βγήκε Στάθης Ρόκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Πέδρο Χοσέ Αρίας Περίκο (MΕΣΟΣ)
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Ο Περίκο στη θέση του Ρόκα
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Λαμπρόπουλος
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Παναχαϊκή δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους παίκτες του ΑΟ Χανίων να βρουν φάσεις στην περιοχή και παράλληλα είναι αρκετά επικίνδυνη όταν φεύγει στην κόντρα.
35ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Ντελέκος
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσούτση, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία της Παναχαϊκής.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πέδρο έφυγε στην αντεπίθεση για την Παναχαϊκή, αλλά ο Μπλάζιτς κατάφερε να σώσει την εστία του.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μασάδο έκανε την εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή, αλλά έδιωξε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας Αθανασόπουλος.
29ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Κάργας
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΑΟ Χανιά συνεχίζει να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης, προσπαθεί να κλείσει την Παναχαϊκή στην περιοχή της, αλλά δεν έχει βρει τις προύποθέσεις για να δημιουργήσει τελικές προσπάθειες.
25ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Γκέσιος
18ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Τσούτσης
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τζίλας μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του ΑΟ Χανιά.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Σαΐν, η μπάλα έφυγε έξω από την εστία.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τον ΑΟ Χανιά να ψάχνει διαδρόμους στην άμυνα της Παναχαϊκής από τα πρώτα λεπτά, αλλά έχει δεχθεί μέχρι τώρα και δύο επιθέσεις στην κόντρα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά) Βοηθοί: Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοδήμος, Γ. Λαμπρόπουλος, Χατζής, Σιατραβάνης, Ρόκας, Ντελέκος, Πέδρο, Τζίλας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Χατζηλιάδης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Μασάδο, Σάντερσον, Σαΐν, Τσούτσης, Ν. Νύκταρης, Γκέσιος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τιμωρημένος είναι ο Δημήτρης Σπανός και δεν κάθεται στον πάγκο των Αχαιών.

eeep eeep