Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ | Round 3 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91ΔΟΚΑΡΙΖοναθάν Παρπέξ
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ Ο Παρπέξ με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αχαρναϊκού.
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Χριστόπουλος
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα και στον Χριστόπουλο του Αχαρναϊκού που κάτι είπε από τον πάγκο και μετά από υπόδειξη του 4ου διαιτητή είδε και εκείνος κάρτα.
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πάολο Φαρινόλα
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι παίκτες του Απόλλωνα πήγαν να σηκώσουν τον Χριστοφιλέα που ήταν στο έδαφος για να συνεχιστεί το παιχνίδι και αυτό προκάλεσε μεγαλύτερη αναστάτωση αι έφερε την Κίτρινη κάρτα στον Φαρινόλα.
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Δεληζήσης
83Βγήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Αθανασίου (MΕΣΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βάντερσον μέσα από την περιοχή, έπεσε στα πόδια του ο Μουστάκης και έκοψε το σουτ προς την εστία.
76Βγήκε Λευτέρης Ματσούκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Καλογερόπουλος  (MΕΣΟΣ)
72ΓΚΟΛΝεμάνια Ομπράντοβιτς
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ομπράντοβιτς έξω από την περιοχή βρήκε τον χώρο, έκανε το διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα. Προηγήθηκε ωραία προσπάθεια και ασίστ από τον Σωτηράκο.
72ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νεμάνια Ομπράντοβιτς
65ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάρκο Παβίσεβιτς
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κονέ έξω από την περιοχή του Αχαρναϊκού, ο Παγούδης έδιωξε με γροθιές και η μπάλα πήρε ύψος για να διώξουν στη συνέχεια οι αμυντικοί.
62ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Χριστοφιλέας
60Βγήκε Στέλιος Κρητικός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Τζιώρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αχαρναϊκός έχει ανέβει στα τελευταία λεπτά, βγαίνει πιο επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις και μέχρι τώρα έχει καταφέρει να περιορίσει τις επιθέσεις του Απόλλωνα.
54Βγήκε Παναγιώτης Συμελίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κόστα Βιάνα Βάντερσον (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Παρπέξ από μακριά, σέντρα σουτ που πέρασε έξω από την εστία του Αχαρναϊκού.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Κονέ με απευθείας χτύπημα, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και ανάγκασε τον Παγούδη να διώξει με γροθιές.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Παρπέξ, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Αχαρναϊκού.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ομπράντοβιτς εκτέλεσε κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Κωστόπουλος έπιασε κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων όπως και στην αναμέτρηση με την Ζάκυνθο έχει την υπεροχή, έχει μπει με αξιώσεις στην περιοχή, αλλά δεν έχει καλή τελική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά, ο Αχαρναϊκός προσπαθεί με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει κινδύνους.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ματσούκα έξω από την περιοχή του Απόλλωνα, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κρητικός πήρε την μπάλα στην περιοχή, προσπάθησε να πλασάρει τον Παγούδη που έκοψε τελευταία στιγμή με το πόδι.
18ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχάλης Μαρής
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Ψιάνου πήγε να ξεγελάσει τον Παγούδη που έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Φαρινόλα από την δεξιά πλευρά, ο Παγούδης με σωστή επέμβαση έσωσε την εστία του Αχαρναϊκού και πρόλαβε την προβολή του Κρητικού.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παρπέξ έκανε σουτ από τα όρια της περιοχής του Αχαρναϊκού, η μπάλα κόντραρε και πριν προλάβουν να την σπρώξουν στα δίχτυα την μάζεψε ο Παγούδης.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας) Βοηθοί: Καραγεώργος (Αργολίδας), Αρμακόλας (Κυκλάδων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (ΣΙΝΙΣΑ ΓΚΟΓΚΙΤΣ): Παγούδης, Σωτηράκος, Μωϋσιάδης, Ταμπάκης, Ματσούκας, Ομπράντοβιτς, Μαρής, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ): Ταϊρης, Ψιάνος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Γκότοβος, Παρπέξ, Συμελίδης, Φαρινόλα, Κρητικός, Κονέ, Λαγος

eeep eeep