Αναφορά Αγώνα: ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | Round 2 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΖΑΚΥΝΘΟΣ εν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 6COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...σουτ του Ζέρη μέσα από την περιοχή της Ζακύνθου, αλλά η μπάλα πέρασε έξω.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΞΙ λεπτά οι καθυστερήσεις στην αναμέτρηση
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ραφαήλ Πέττας
90Βγήκε Μπράνισλαβ Νίκιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ραφαήλ Πέττας (MΕΣΟΣ)
84Βγήκε Λάζαρος Ορφανίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στάθης Καραμαλίκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ολυμπιακός Βόλου πιέζει για να φτάσει στην ισοφάριση και οι παίκτες της Ζακύνθου βρίσκουν περισσότερους χώρους.
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Έρικ Γουόρντεν
76Βγήκε Λεωνίδας Κωστούλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νικόλας Λέκκας (MΕΣΟΣ)
75Βγήκε Ντάριο Φερνάντεζ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξης Ζέρης (MΕΣΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντεπέτριτς έκανε το γυριστό σουτ στην κίνηση, αλλά ο Πολίτης έδιωξε υπέροχα και έσωσε την εστία της Ζακύνθου.
69Βγήκε Λουίς Μοράν (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Καμίλ Κρολ
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ Σε ανάποδο ψαλίδι του Ζαϊρί, ο οποίος μετά την κεφαλιά πάσα του Κρολ πρόλαβε να στρώσει την μπάλα με το στήθος στον εαυτό του και να κάνει το ψαλίδι που χτύπησε στην ρίζα του κάθετου δοκαριού.
65ΔΟΚΑΡΙΖαουάντ Ζαϊρί
59Βγήκε Στέφανος Πολύζος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ηλίας Τσιλιγκίρης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ζαϊρί, η μπάλα στη γωνία του τέρματος του Ολυμπιακού Βόλου, όπου έδιωξε δύσκολα ο Στρατηλάτης.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ορφανίδης έκανε την σέντρα από αριστερά στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, όπου ο Κρολ πήδηξε σχεδόν μόνος του και έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα.
54ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΚαμίλ Κρολ
54ΓΚΟΛΚαμίλ Κρολ
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ζαϊρί με γέμισμα, ο Ορφανίδης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή μετά την απομάκρυνση της μπάλας και το σουτ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
49ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Τσιάρας
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δεύτερου μέρους
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Αρβανίτης
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κυριακίδη έφυγε έξω από την εστία του Ολυμπιακού Βόλου.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παραλίγο να δημιουργηθεί επικίνδυνη στιγμή στην περιοχή της Ζακύνθου από κλέψιμο των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά η αντίδραση των αμυντικών ήταν γρήγορη και έκοψαν τον Τσιάρα χωρίς να υπάρχει παράβαση στην μεγάλη περιοχή.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα στην περιοχή της Ζακύνθου, ο Πολίτης δεν έκανε καλή έξοδο, αλλά κατάφεραν να διώξουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Πολύζος βγήκε μονος με τον τερματοφύλακα της Ζακύνθου μετά από κεφαλιά πάσα του Νικολιά, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε αρκετά πάνω από τα δοκάρια.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκουγκούδη μέσα από την περιοχή της Ζακύνθου κόντραρε πάνω σε αμυντικούς.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΚΟΠΗ για λίγα λεπτά επειδή ο βοηθός διαιτητή αλλάζει παπούτσια...
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δύο προσπάθειες του Χιντζίδη να απειλήσει με σέντρες σουτ από αριστερά δεν δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα της Ζακύνθου.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ολυμπιακός Βόλου πιέζει περισσότερο την ομάδα της Ζακύνθου, ανεβαίνει ψηλά, αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει κάτι παράπανω από την πίεση ψηλά.
13ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ροντρίγκο Ντεπέτρις
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή χωρίς να μπορούν να φτάσουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στα όρια της αντίπαλης περιοχής.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης στην μνήμη των Βασίλη Κοντοβαζαινίτη (πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ) και του Θόδωρου Παπαδόπουλου (πρώην προέδρου του Ηρακλή)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Πολίτης, Κυριακίδης, Αποστόλου, Βοσνακίδης, Ορφανίδης, Ναζίμ, Κουρέλας, Ζαϊρί, Νίκιτς, Κωστούλας, Κρολ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών) Βοηθοί: Νικολαδός, Σαμοΐλης (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Καραμανλής, Αρβανίτης, Χιντζίδης, Φερνάντεζ, Τσιάρας, Πολύζος, Μοράν, Νικολιάς, Ντεπέτρις.

eeep eeep