Αναφορά Αγώνα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ATHENS KALLITHEA | Round 1 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΚΕΡΚΥΡΑ εν ATHENS KALLITHEA
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΓΚΟΛΜατιέ Γκομές
93ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ματιέ Γκομές
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Γκόμεζ με σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα της Καλλιθέας.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...σουτ του Ζορμπά έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Ντουάλα να κρεμάσει τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας με σουτ από 30 μέτρα, αλλά ο Κατσούλης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι έχει ανοίξει τα τελευταία λεπτά, με τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας να έχουν πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και τους γηπεδούχους να έχουν κουραστεί περισσότερο.
80Βγήκε Ντάρκο Λουκάνοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας, από τον Ζορμπά, αλλά έσωσε ο Τεγούσης.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ο Κατσούλης σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Κόντου από τα όρια της περιοχής, στην πιο σημαντική φάση της αναμέτρησης μέχρι τώρα.
69Βγήκε Κώστας Γεωργακόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Σουάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Τεγούσης
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τα λάθη έχουν γίνει περισσότερα από τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πλέον φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
64Βγήκε Μιχάλης Φράγκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ράφαελ ντος Σάντος Μασένα (MΕΣΟΣ)
60Βγήκε Γκέρμαν Ντατίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ιβάν Λέντριτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
54Βγήκε Στέλιος Μακρίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Κόντος (MΕΣΟΣ)
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχάλης Φράγκος
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντουάλα πήρε την προσπάθεια στην παράλληλη σέντρα από τον Γκόμεζ, αλλά ο Κατσούλης έκλεισε την γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά λάθη στην έναρξη του δεύτερου μέρους, αλλά με την Καλλιθέα να έχει μπει καλύτερα και να κρατά λίγο παραπάνω την μπάλα.
46Βγήκε Βασίλης Μπούζας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τζέιμς Σταμόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ δεύτερου μέρους με τον Σταμόπουλο στη θέση του Μπούζα για την Καλλιθέα.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ποιότητα της αναμέτρησης έγινε ακόμη πιο άσχημη λόγω της βροχής και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κάνουν σαφώς περισσότερα λάθη.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΝΑΤΗ ΜΠΟΡΑ πλέον στην Κέρκυρα, με τους δύο αντιπάλους να δυσκολεύονται ακόμη περισσότερο από τον αγωνιστικό χώρο που είχε ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες ημέρες.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Κέρκυρα έχει την υπεροχή στην αναμέτρηση, κρατά την μπάλα και δοκιμάζει να σπάσει την άμυνα της Καλλιθέας με γεμίσματα και μακρινά σουτ, χωρίς να έχουν δημιουργηθεί σημαντικές φάσεις.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία σέντρα του Ντουάλα από την δεξιά πλευρά, ο Μακρίδης έπιασε την κεφαλιά που πέρασε πάλι λίγο πάνω από την εστία της Καλλιθέας.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία στην αναμέτρηση με σουτ του Μακρίδη από τα όρια της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια της Καλλιθέας.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μακρίδης προσπάθησε να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας, αλλά δεν γύρισε καλά και η μπάλα έφυγε αρκετά έξω από την εστία.
12ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Ζορμπάς
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας του Βενέτη, αλλά ο Κατσούλης μπλόκαρε.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Μπούζα, ο Λουκάνοβιτς έπιασε την γυριστή κεφαλιά στην περιοχή της Κέρκυρας, αλλά η μπάλα πέρασε έξω.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Μουχτάρης, Τσώνης, Παγώνης, Ρουσάκης, Μπούζας, Αναρέλλης, Τεγούσης, Σταύρου, Φράγκος, Λουκάνοβιτς
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Ζορμπάς, Καρντόσο, Ντουαλά, Ντατίδης, Μακρίδης, Γεωργακόπουλος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων) Βοηθοί: Τζάνης (Τρικάλων), Μανούρας (Τρικάλων)

eeep eeep